۰ نفر
۱۸ دی ۱۳۹۲ - ۱۲:۰۷
واکنش لاریجانی به نطق مطهری

علی لاریجانی در نشست علنی مجلس با بیان اینکه برخی دعاوی مطهری نادرست و تحقیرآمیز است، گفت که این حد از اظهار نظر وجهی برای اعلام جرم از سوی دادستانی ندارد.

 

 

 

مشروح اظهارات رئیس مجلس را در این خصوص اینجا بشنوید.

 

64/212

کد خبر 331660

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • هادی A1 ۱۶:۱۴ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    15 4
    احسنت...
    • لیلا A1 ۱۴:۵۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۹
      0 0
      عهصنط افرین عهصنط
  • هم وطن IR ۱۶:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    24 3
    اقای لاهیجانی بردار گرامیتان فاضل برای چه کاری در انگلستانهستند ودر مورد قضیه مرتضوی چرا ساکتید وشما بردران عاملیچند ملیارد دلارسرمایه دارید
  • عادل IR ۱۶:۴۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    13 2
    به قول نمایندگان مجلس احسنت
  • دوستدار وطن A1 ۱۸:۲۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    1 0
    سلام به هم میهنان، کاشکی همیشه مثل این نطق واقع نگر باشیم(همیشه) آخه این چه اشتباهیه که این دادستان انجام داد که این همه خوراک واسه مطبوعات داد. ایشان خیلی بی تجربگی کردند. بهتره برای دادستانی از یه نفر دیگه استفاده کنند آقای آملی لاریجانی. من که سوادی ندارم میدونم این بچه بازی بود. هر روز این همه انتفاد میشه تو مجالس رسمی غیر رسمی، آخه دادستان چرا به این چسبیده؟ اونم تو مجلس که کارش اینه! من گرچه به مجلس انتقاد دارم ولی وطن پرستیم میگه نباید مجلس را به توپ بست.
  • بی نام A1 ۱۹:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۸
    3 0
    یک آدم شجاع هم تو این مجلس حرف حق میزنه رو خفه نکنید
  • علی A1 ۰۷:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۱۹
    0 1
    افرین
  • منتشر کن اویزون A1 ۱۲:۵۶ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۰
    3 0
    به قول نماینده ها احسنت احسنت احسنت... دفاع لاریجانی از علی مطهری قابل ستایش است. نمیشه که یکی بگه فلانی کارت رو درست انجام بده بعد بر علیهش اعلام جرم بکنی!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین