فارس نوشت:

نیروهای امنیتی ترکیه طی عملیات‌هایی همزمان در ۶ شهر موفق شدند چندین سرکرده القاعده از جمله مرد شماره ۲ این شبکه تروریستی در خاورمیانه را دستگیر کنند.
به گزارش  خبرگزاری «جیهان»، پلیس ترکیه دیروز طی عملیات گسترده‌ای که در 6 شهر انجام داد، موفق شد یک سرکرده برجسته القاعده را دستگیر کند.

بر اساس این گزارش، نیروهای امنیتی ترکیه حمله گسترده‌ای را علیه گروهک‌های وابسته به القاعده در 6 شهر به طور همزمان انجام دادند و تعدادی از طرفداران و اعضای این شبکه تروریستی را شناسایی و دستگیر کردند.

گفته می‌شود که در این عملیات حساب‌شده، مرد شماره 2 القاعده در خاورمیانه به نام «ابراهیم شان» نیز دستگیر شد.

بنا بر این گزارش، نیروهای مبارزه با تروریسم ترکیه، با پشتیبانی بالگردهای مجهز برای تعقیب تروریست‌ها این عملیات را در شهرهای، استانبول، وان، ویکیلیس، اضنه، غازی عنتاب و قیصری انجام دادند و تعدادی از اعضای شبکه تروریستی القاعده که سابقه جنگ در سوریه را نیز دارند، دستگیر کردند.

52261

کد خبر 332805

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بـــــــ ـی نام IR ۰۷:۳۳ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
    103 2
    تاحالا 200 نفر و بعنوان سرکده باند القاعده دستگیر کردن!!!!! چجوریه همشون فرماندهن؟
    • بی نام US ۰۹:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
      6 0
      هر کی فرمانده خودشه
    • سیما A1 ۱۰:۱۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
      5 0
      همشون یا مرد شماره 2 هستن یا مرد شمار یک.اضافه میشن ولی کم نمیشن...
  • هم وطن IR ۱۰:۳۵ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
    12 3
    همین ترکیه تا چند وقت پیش از القاعده حمایت می کرد تا در سوریه برعلیه کردها بجنگن، اونموقع نمی دونستن که القاعده سوار که بشه دیگه پیاده بشو نیست!حالا خودشون مجبور شدن برای جلوگیری از نفوذ القاعده تو کشورشون باهاشون بجنگن!اینجاس که میگن چاه کن درته چاه است!
    • علی IR ۱۲:۵۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۶
      1 0
      هم وطن، طیف اردوغان هنوز هم از گروههایی که در سوریه می جنگند حمایت میکنه ، چون پلیس و دادگستری در طیف فتح الله گولن هستند دارند جلوی کار اردوغان رو می گیرند . شما هم کامنت هات خیلی تکراری شده . در ضمن همه چیز رو از دریچه مسایل قومی نبین . دنیا خیلی بزرگتر از این حرفهاست
  • farid IR ۱۰:۳۸ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
    12 6
    سلام از این طرف میگیرند که بگویند با تروریسم مخالفیم از ان طرف با نامهای دیگر ازادشان میکنند تا هر جنایتی علیه مردم بیگناه انجام دهند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین