ایسنا نوشت:

یک کارشناس با اشاره به وضعیت اینترنت در ایران معتقد است که اگر شرکت‌های خصوصی بتوانند خود پهنای باند را به کشور وارد کنند قیمت‌ها کاهش و کیفیت سرویس‌ها افزایش می‌یابد.

امیرحسین رجبی، عضو سازمان نظام صنفی رایانه‌یی استان تهران، در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: البته باید در نظر داشت که مسائل امنیتی نیز در این موارد لحاظ شود. اگر وضعیت مانند حال باشد و شرکت خصوصی پهنای باند را تا مرز بیاورد و آن را دوباره از زیرساخت بگیرد، هیچ تغییری حاصل نخواهد شد.

وی همچنین در مورد جریمه شرکت مخابرات و ندادن پهنای باند به این ارائه‌کننده اینترنت در کشور اظهار کرد: شرکت مخابرات بدهی‌هایی را به شرکت زیرساخت دارد و به نظر می‌رسد دولت ندادن پهنای‌باند به این شرکت را بهانه کرده تا بتواند بدهی مورد نظر خود را دریافت کند. این موضوع در کوتاه مدت به ضرر کاربران و شرکت‌هایی است که از مخابرات سرویس تهیه می‌کنند. به هرحال بسیاری از قشرهای جامعه اینترنت خود را از مخابرات تامین می‌کنند.

رجبی در رابطه با مبحث خصوصی‌سازی اشاره کرد: باید رقابت را بصورت آزاد گسترش داد. باید توجه کرد که حتما خصوصی‌سازی صورت بگیرد نه مانند بحث مخابرات در این صورت واردات پهنای‌باند بدست دولت باشد بهتر است.

این کارشناس مسائل اینترنتی همچنین گفت: در رابطه با بحث بلندمدت این موضوع نمی‌توان اظهار نظر دقیقی را داشت. اگر در بلندمدت این رفتار باعث شود مخابرات رفتار خود را درست کند و یا شرکت دیگر جایگزین مخابرات شود که بعید هم به نظر می‌رسد آن وقت می‌توان گفت این موضوع در بلندمدت به نفع ما خواهد بود. اگر این موضوع بصورت موقتی اعمال شود به ضرر شرکت‌ها و کاربران زیرمجموعه شرکت مخابرات است.

 

56503

کد خبر 332812

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 6
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسین RS ۰۷:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
    18 1
    پهنای باند خصوصی نمیشه چون اگه کس دیگه ای به جز زیرساخت پهنای باند وارد کنه موضوع فیلترینگ میره زیر سوال. اگه پهنای باند خصوصی باشه زیرساخت نمیتونه فیلتر خودش رو اعمال کنه و فیلترینگ دلبخواهی میشه. برای همینه که داره از خصوصی سازی جلوگیری میشه
    • بی نام IR ۰۸:۴۱ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
      9 3
      نه اصلا اینجوری نیست پهنای باند در نهایت از چند گیت وی وارد کشور میشه و مشخصه کجا هستند با اتصال این گیت وی ها به هم و ایجاد 1 شبکه هماهنگ کننده بین اینها فیلترینگ اعمال میشه حالا اگر به صورت خصوصی هم پهنای باند وارد بشه باید از یکی از این گیت وی ها عبور کنه یا خودشون یک گیت وی داشته باشن!!!در هر صورت زیر ساخت میتونه فیلترینگو اعمال کنه برای اونا فرقش تو پولیه که به دست میارن اینجوری همه سود برای خودشونه یکم کارشناسی نظر بدید اینکه زیر ساخت نمیتونه فیلتر اعمال کنه که نشد حرف اینترنت معلومه از کجا میاد از کجا میره تخصصی نظر بدید
  • بی نام IR ۰۸:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۵
    19 1
    اینترنت مخابرات بازم افتضاح شده
  • بی نام A1 ۰۹:۵۰ - ۱۳۹۲/۱۰/۲۶
    1 13
    یکی رسیدگی کنه تو همین کشورهای آسیایی پیشرفته،آیا اینترنت 3گیگی میدن!!؟؟؟؟ چقدر کیسه دوختند واسه خودشون؟؟؟؟؟؟؟سرعت اینترنت برخلاف نظر خیلیها،خوبه ولی 10روز نشده باید ترافیک اضافه خریداری کنیم.
    • سعید IR ۰۸:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۱
      1 0
      اینترنت 3 گیگ ؟ همه دنیا به اینترنت 50 مگابیت راضی هستند میانگین سرعت اینترنت در کره جنوبی 20 مگ هم نمی رسه طبق آماری که کشور کره جنوبی میده استفاده هر شخص از 100% پهنای باند که در در اختیارش قرار دادن به 1 ساعت هم نمی رسه حالا فکر کن به شما اینترنت 100 بدن از 24 ساعت 25 ساعت ازش کار می کشی فرهنگ استفاده از نامحدود ایاران تعریف نیست .
    • بی نام A1 ۱۷:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۰۲
      0 0
      اقا شما حالت خوبه؟؟3 گیگ میدونی چند تا صفر داره؟؟؟عزیز الان دیگه ماکس ماکس رو بند ویت 50 مگ هستند حالا 1 جایی تو ژاپن یا امریکا بندویت وحشتناک گیگابایتی دارن ولی اصلا رایج و عمومی نیستن کارشناسی نذر بدین هر کی هر چی میشنوه باور میکنه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین