با نزدیکی انتخابات سراسری در عراق بر موج ناآرامی‌ها نیز افزوده خواهد شد

تروریست‌ها باز هم عراق را لرزاندند. این‌بار استان انبار در غرب این کشور هدف قرار گرفت . در جریان دو بمب‌گذاری در استان انبار حداقل بیست نفر جان خود را از دست دادند . استان انبار مرکز تجمع اهل تسنن در عراق است . بر اساس آنچه که در رسانه‌های عراق نشان داده شد استاندار این بخش در جریان این دو بمب‌گذاری جان خود را از دست داده است . هر چند دقایقی بعد معاون این مقام خبر مرگ حکمت خلف را تکذیب کرده و تصریح کرد که او در بیمارستان در حال مداوا است . تروریست‌ها درست مانند رویه خود در چند ماه گذشته این‌بار هم مقر دولتی در استان انبار را هدف قرار دادند .

به گزارش تلویزیون عراق یک عضو شورای استانی و معاون فرمانده پلیس انبار در جریان این انفجارها جان خود را از دست داده‌اند . شاهدان عینی این انفجارها ادعا می‌کنند که هر دو بمب در فاصله بسیار اندک و در ساعت پرازدحام این مقر منفجر شدند . بسیاری از کشته‌شدگان از نیروهای امنیتی بودند . نخستین حادثه بر اثر انفجار حودرو بمب‌گذاری شده رقم خورد اما چند دقیقه بعد عابری رهگذر با منفجر کردن خود در نزدیکی محل نخستین حادثه، همگان را شوکه کرد .

تلویزیون عراق تصاویری از محل انفجار پس از حادثه را نشان داد که در آن ساختمان‌های دولتی از شدت دود قابل رویت نبودند . به گفته مقام‌های امنیتی مردی که خود را منفجر کرد در حقیقت محافظ شخصی یکی از مقام‌های دولتی بود .استان انبار در این اواخر به دنبال مذاکره روسای قبایل اهل تسنن با یکدیگر آرامش نسبی را تجربه کرده بود . همزمان با نزدیک شدن به زمان برگزاری انتخابات اما بر موج انفجارها در شهرهای اصلی مانند انبار اضافه شده است . شبه‌نظامیان از نخستین روزهای آغاز فعالیت در عراق عزم خود را بر ایجاد شکاف میان اهل تسنن و شیعیان متمرکز کرده بودند .

کد خبر 33378

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین