مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

وزیر ورزش و جوانان می گوید با کسانی که بحث شکایت به خارج از مرزها را مطرح می کنند، برخورد خواهد کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ محمود گودرزی وزیر ورزش و جوانان در پایان نشست با کارلوس کروش و علی کفاشیان گفت: «اولویت اول ما تیم ملی است. تیم ملی باید به عنوان یک محور باشد و تمام امکانات در اختیار آنها قرار بگیرد. همه تیم های لیگ برتری باید به تیم ملی بازیکن بدهند. در مورد لژیونرها هم براساس قوانین فیفا باید عمل کرد.»

او با بیان اینکه کارلوس کروش خواهان حمایت معنوی است، گفت: «سرمربی تیم ملی بیشتر حمایت معنوی می خواهد، امیدوارم کسانی که در سطح باشگاهی کار می کنند در راه تیم ملی مانع نشوند تا همه مشکلات حل شود.»

وزیر ورزش در واکنش به شکایت باشگاه استقلال از سرمربی تیم ملی به فیفا، گفت: «اینکه بعضی ها می گویند به خارج از مرزها شکایت می کنیم را نمی پسندم. دو تیم استقلال و پرسپولیس متعلق به دولت هستند و باید با مجوز دولت این بحث ها را مطرح کنند. با کسی که این بحث ها را مطرح می کند به نحو دیگری برخورد خواهیم کرد.»

گودرزی در مورد کمک مالی به تیم ملی فوتبال گفت: «به زودی از طریق فدراسیون فوتبال به تیم ملی کمک می کنیم. امیدوارم با پیگیری های آقای کفاشیان و کمک های مالی مشکلات تیم ملی حل شود.»

او در پایان در پاسخ به اینکه جشنواره ورزش های رزمی که قرار است به میزبانی ایران برگزار شود اما هنوز وضعیت مشخصی ندارد، گفت: «اگر مجوز رسمی گرفته باشد، مشکل خاصی وجود ندارد. با این حال مخالف چیزی هستیم که بدون هماهنگی سازمان های رسمی ورزش باشد. اگر فدراسیون بر اساس تقویم خود جلو برود مشکل خاصی نیست.»

252 43

 

کد خبر 336110

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • افشين EU ۱۶:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
    0 0
    جناب وزير :" دو تیم استقلال و پرسپولیس متعلق به دولت هستند" ،اما موقع تخصيص بودجه متعلق به عراق هستند !!!جناب وزير نميشه كه هم خدا را بخواهيد و هم خرما را .موقع سوء استفاده اين دو تيم دولتي اند، اما موقع پول دادن كه ميرسه خصوصي اند و خودكفا !
  • مرتضی A1 ۱۸:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
    0 0
    موقع پول دادن که می شه میگه استقلال و پرسپولیس خودشون هیات مدیره دارند و به ما ربطی نداره ، اما موقعی که بحث دستور دادن برای در اختیار گذاشتن بازیکناست این آقا مسئوله و بهش ربط داره!!!!! روحانی نامچکریم به خاطر انتخاب ایشون برای وزارت ورزش
  • منتقد A1 ۱۹:۲۱ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۲
    0 0
    عجبببببب پس استقلال و پرسپولیس متعلق به دولتن.ماکه تا حالا فکر میکردیم از زیر مجموعه دولت در اومدن و قرار نیست دیگه بهشون پول تزریق بشه.چی شد حالاکه این بحث ها پیش اومد استقلال و پرسپولیس پدر و مادر پیدا کردن؟بس کن جناب وزیر.داری کاری میکنی که دعا کنیم به جون وزراء احمدی نژاد.حداقل اگه پول نمیدادن ادعای مالکیتی هم نداشتن و تو تصمیم گیریهای این دوتیم دخالت نمیکردن.واقعا نمیدونم توی این همه وزراء فهیم و اندیشمند دولت روحانی شما چکار میکنید؟البته وزیری که گزینه پنجم باشه احتمالا از این بهتر نمیشه.

آخرین اخبار