بیایید دوپینگ را از پرورش اندام بزداییم

رضا سلطانی نژاد

 

پرورش اندام یکی از رشته های مورد علاقه جوانان است .گواه این مدعا ، وجود چهار هزار باشگاه بدنسازی و فعالیت سه میلیون ورزشکار در این رشته در گوشه ، گوشه کشور است.فدراسیون پرورش اندام با شش رشته تحت پوشش(پرورش اندام، پاورلیفتینگ،قویترین مردان، بادی کلاسیک، مچ اندازی و پرس سینه)، به عنوان متولی، سیاست گذار و بالاترین مرجع این رشته ورزشی در داخل کشور ، قدمتی  هشت ساله در ایران مان دارد.

از زمان تشکیل این فدراسیون یعنی سال ۱۳۸۴ حاشیه های مدیریتی مختلفی همواره به مدیریت این فدراسیون گره خورده است. در حوزه روابط بین الملل با اعلام دوپینگ سه ورزشکار ایرانی در مسابقات آسیایی و جهانی و جریمه نه هزار دلاری که با ممانعت در پرداخت توسط فدراسیون منجر به تعلیق فدراسیون بدنسازی و پرورش اندام شد.

رشته ای با این سطح توجه همگانی ، این قدر مهجور افتاده که اتفاقاتی تلخ چون تعلیق را به جان خریده است. با توجه به وجود پیشکسوتان خوش نامی از اهالی این رشته که تخصص، تعهد و اهلیت رشته را دارند ، می تواند ناجی این ورزش پر طرفدار شود. اعضای محترم مجمع که از نخبگان، زحمت کشان و خواص این رشته هستند ، به توجه به اصرار وزارت ورزش بر  انتخابات آزاد و دموکراتیک ، می توانند بر مبنای ارزیابی برنامه های ارائه شده توسط کاندیدها یکی از بهترین ها را برای ریاست انتخاب کند. محور های عمده این برنامه ها شامل باز مهندسی تعامل و مراوده با نهاد های بین المللی، مقابله با پدیده شوم دوپینگ و عرضه دارو ها و مکمل های غیر مجاز، حفظ شأن و شخصیت بزرگان این رشته، انجام انتصابات منطقی بر مبنای اصول قانونی و موازین اخلاقی، راه اندازی لیگ در رشته های بادی کلاسیک و پاور لیفتینگ که دارای مخاطبین باشگاهی است، برگزاری کلاس های آموزشی برای مربیان و داوران، بلاش مضاعف جهت اخذ میزبانی مسابقات قهرمانی آسیا، تعامل با اصحاب رسانه و ... می باشند.

قهرمان اسبق بادی پرورش اندام ایران و آسیا

4141

 

 

کد خبر 336291

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • علی A1 ۱۳:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۳
    19 2
    یه سوال داشتم .واقعا بدون مصرف پودر و دارو و آمپول میشه بدن خوبی داشت با نه .هرچند که به نظرم اصلا ارزش نداره سلامتی رو به خاطر فیزیک بدنی خوب از دست بدیم
    • بی نام US ۰۵:۱۲ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۷
      12 1
      آره میشه بدن خوبی داشت فقط زمان بیشتری طول خواهد کشید. معمولا کسی اونقدر صبور نیست چون این رشته تفریح و هیجانی نداره و باید داخل باشگاه زور بزنی و بیرون باشگاه درد بکشی. فقط توجه به عوارض هستش که میتونه آدم رو از فکر دارو و هورمون و آمپول منصرف کنه. چون عوارضشون واقعا وحشتناکه و ارزش ریسک کردن نداره.
  • امیر IR ۱۶:۱۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۱۶
    16 3
    بله برادر،با تمرین اصولی،تغذیه خوب و حتی مکمل های مجاز هم مصرف نکنی،میتوانی،با مکمل حرفه ای تر به این ورزش وارد میشی،دارو مال اون ورزشکارای فصلیه که بهار از خونشون میان بیرون و ۲روزه باد میشن و بادشونم ۲روزه میخوابه،نه مث ما ۱۷ سال زمستون و تابستون نداشتیم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین