بازرس کل استان فارس از پرداخت حق ماموریت 120 میلیاردی یک سازمان مهم استان فارس پرده برداشت.
حجت الاسلام محمودآبادی با ابراز تاسف از اقدامات خلاف قانونی که بین دستگاه ها به صورت رویه درآمده است، گفت: بازرسی های انجام شده مشخص کرد که این سازمان در سال 91، دوهزار و 195 روز حق ماموریت به معاونان خود و دیگر چهره های اصلی این سازمان پرداخت کرده در حالی که هیچ ماموریتی توسط آنها انجام نشده است.
به گفته وی، پرداخت این میزان حق ماموریت در یک سال و برای ماموریت هایی که انجام نشده، معادل این است که این افراد به مدت هفت سال ماموریت انجام داده باشند.
رئیس منطقه 3 سازمان بازرسی کل کشور گفت: یکی از کارکنان این سازمان تنها در تیرماه امسال 70 میلیون ریال به عنوان حق ماموریت دریافت کرده است.
اظهارات حجت الاسلام محمودآبادی در حالی مطرح می شود که پیگیری های خبرنگار ما مشخص کرد این مدیرکل از مسئولیت خود برکنار شده است.
وی ادامه داد: این سازمان علاوه بر تخلفات متعدد در موضوع ماموریت در بخش های دیگر نیز برخلاف قانون هزینه کرده است.
آن گونه که بازرس کل استان فارس می گوید، در روزهای گذشته مدیر، معاونین و کارکنان متخلف این سازمان به محاکم قضائی معرفی شده اند.
به گفته محمودآبادی، بررسی های دقیق تر مشخص کرده است که این رویه در برخی ادارات دیگر استان نیز دنبال شده است.
وی ضمن تذکر جدی به مسئولین ادارات دولتی در فارس، رواج پرداخت حق ماموریت در بین ادارات دولتی شیراز را مورد انتقاد قرار داد و گفت: متاسفانه اخیراً در گزارشات متعددی پیرامون این نوع تخلفات در ادارات شیراز، به سازمان بازرسی گزارش شده است.
بازرس کل استان فارس در ادامه با انتقاد از کمیسیون ماده 100 شهرداری گفت: متاسفانه این کمیسیون، رسالت و کارکرد خود را از دست داده و چندان بازدارنده نیست و این موضوع قطعاً به ضرر مردم و شهروندان خواهد بود.
وی همچنین با تاکید بر دقت در تصویب مصوبات شورای شهر گفت: در صورتی که در این مصوبات دقت نشود و یک بدعت گذاری صورت گیرد، آثار و تبعات ناپسند آن ماندگار خواهد بود.
محمودآبادی تاکید کرد: از تصویب مصوباتی که منافع فردی، گروهی و جناحی را دنبال می کند خودداری شود و منافع مردم رکن اولیه مصوبات باشد.
4545
نظر شما