۰ نفر
۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۰۹:۰۷

فارس نوشت:

اسحاق جهانگیری در حاشیه همایش صنعت فولاد در مورد بحث‌های مطرح شده مبنی بر افزایش قیمت بنزین در امسال اظهارداشت: امسال هیچ برنامه‌ای برای افزایش قیمت بنزین نداریم و این بحث‌ها شایعه است.

وی در مورد اجرای مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها گفت: سعی کردیم همه آسیب‌های مرحله اول طرح هدفمندی یارانه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

وی تصریح کرد: اگر قرار بود دولت امروز تصمیم بگیرد که قانون هدفمندی یارانه‌ها را اجرا کند خیلی راحت‌تر بودیم تا اینکه کاری که در مرحله اول آن اشکالاتی وجود داشت قدرت مانور کمی برای ما داشته باشد.

جهانگیری ادامه داد: سعی کردیم طوری تصمیم‌گیری‌ کنیم که در مرحله دوم هدفمندی یارانه‌ها اقشار ضعیف مورد توجه قرار گیرند و بخش‌هایی که مردم انتظار دارند دولت برای عبور از بحران آن بخش‌ها وارد عمل شود، مورد توجه قرار گیرد.

3535

کد خبر 339222

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۰:۱۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    11 0
    منظور از امسال همین 30 روز هست دیگه ؟! بعدش چطور؟!
  • بی نام IR ۱۰:۱۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    10 0
    همچین میگید امسال مگه یک ماه چیه مثل باد میگذره؟شک نکنید سال دیگه تورم دیگه ای برای فاز دوم هدفمندی ایجاد میشه!

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین