۰ نفر
۲۹ بهمن ۱۳۹۲ - ۱۱:۲۳

ایسنا نوشت:

شاخص بورس تهران یک روز بعد از حرکت صعودی و بازگشت به کانال 80 هزار واحدی، دوباره روند منفی به خود گرفت و با افت 167 واحدی مواجه شد.

در حالی بورس تهران در خوشحالی ایراد شورای نگهبان به نرخ خوراک 15 سنتی به سر می برد و با افزایش حدود 1000 واحدی در معاملات روز گذشته مواجه شده بود در پایان معاملات روز گذشته مجلس نرخ خوراک 13 سنتی را تصویب کرد و نگرانی ها را برای فعالان این صنعت به ارمغان اورد.

به این ترتیب علی رغم اظهارنظر نماینده دولت مبنی بر مناسب بودن نرخ‌های 8 تا 10 سنت برای خوراک، مجلس شورای اسلامی به تصمیم خود پافشاری کرده و با 146 رای موافق و 44 رای مخالف نرخ 13 سنت را برای خوراک گاز مجتمع‌های پتروشیمی تصویب کرد.

با این تصمیم روند نزولی بورس دوباره از سرگرفته شد و شاخص بورس تهران در معاملات امروز 167 واحد افت کرد و به کانال 80 هزار و 435 واحد رسید.

بر این اساس و در شرایطی که فعالان بازار منتظر نظر شورای نگهبان در خصوص نرخ 13 سنتی هستند که در بازار امروز اکثر نماد شرکتها منفی شد و شرکتهای پالایشگاه بندرعباس، بانک صادرات، فولاد، ایران خودرو، ملی مس، سایپا، بانک تجارت، دارویی تامین، فارس و خوزستان و پالایشگاه نفت اصفهان بیشترین تاثیر منفی را در شاخص بورس گذاشتند.

در مقابل رشد قیمت شرکت‌های ارتباطات سیار، مخابرات و بیمه البرز مانع از افت بیشتر شاخص در معاملات امروز شدند.

همچنین در بازار امروز شرکت‌های مخابرات، به همراه شرکتهای دارویی و پالایشگاه نفت بندرعباس از بهترین تقاضای خرید برخوردار شده و حفاری شمال و نیروترانس بیشترین تقاضای فروش را به خود اختصاص دادند.

همچنین در بازار امروز بیش از 297 میلیون سهم به ارزش 199 میلیارد تومان مورد معامله قرار گرفت و ارزش بازار سرمایه به 395 هزار میلیارد تومان رسید.

3939

کد خبر 339254

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۱۲:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    16 9
    هنوز حباب داره خیلی
    • بهروز IR ۱۵:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
      3 2
      عزیز من کجا حباب داره p/e اکثر شرکتها زیر 10وخیلیها زیر پنجه . حباب موقعی وجودداره که p/eبالای 12باشه
  • بی نام A1 ۱۵:۳۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    1 1
    خیلی جالبه ، هدیه دولت قبل به صنعت کشورمان رشد فاجعه بار منفی 12 درصدی در صنعت بود ، ولی بورس افتاده بود رو کانال افزایش !!!!!
  • بی نام A1 ۱۶:۰۶ - ۱۳۹۲/۱۱/۲۹
    0 1
    صالخ آبادی و وزیر اقتصاد خوب نیستند. محمد شریعت مداری و میرمطهری باید بیایند
  • بی نام A1 ۰۵:۰۹ - ۱۳۹۲/۱۱/۳۰
    0 0
    بورس

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین