تصاویر جت مافوق صوت بدون پنجره با صفحه نمایش سراسری از محیط آسمان

جت مافوق صوت S-512 با استفاده از یک صفحه نمایش سرتاسری در دیواره داخلی، نمای پانورامایی از محیط خارج از هواپیما به مسافران ارائه می‌کند.

ایسنا نوشت:

جت مافوق صوت S-512 با استفاده از یک صفحه نمایش سرتاسری در دیواره داخلی، نمای پانورامایی از محیط خارج از هواپیما به مسافران ارائه می‌کند.

مهندسان هوافضا که با شرکت‌های مهمی مانند ایرباس و گلف استریم کار کرده‌اند، ظرف دو سال گذشته طراحی جت مافوق صوت S-512 را برعهده داشته‌اند.

اصلی‌ترین ویژگی طرح جت مافوق صوت فوق لوکس S-512، عدم نصب پنجره بر روی بدنه هواپیما است.

نبود پنجره بر روی این جت مافوق صوت به چند دلیل انجام شده است؛ پنجره‌ها باعث مشکلات عدیده‌ای در طراحی هواپیما و ساخت بدنه هواپیما می‌شود؛ همچنین پنجره‌ها نیازمند ساختارهای محافظتی هستند که وزن کلی هواپیما را افزایش می‌دهند.

با توسعه فناوری، امکان استفاده از چند میکرودوربین بر روی بدنه و نصب صفحه نمایش بسیار نازک بر روی دیواره داخلی هواپیما فراهم می‌شود.

تصاویر ویدئویی زنده به وسیله دوربین‌های نصب شده بر روی بدنه بر روی صفحه نمایش سرتاسری داخل کابین به نمایش گذاشته می‌شود که می‌تواند پایانی بر مشاجرات بر سر نشستن کنار پنجره هواپیما باشد.

مسافران می‌توانند علاوه بر تماشای تصاویر زنده از محیط خارج از هواپیما، فیلم‌های مورد علاقه را بر روی این صفحه نمایش عریض مشاهده کرده یا سیستم را به طور کامل خاموش کنند.

با حذف پنجره‌ها در طرح جت مافوق صوت S-512، علاوه بر کاهش قابل توجه وزن کلی هواپیما، نیاز به استفاده از سایبان در محیط داخلی بر طرف شده و نمای خارجی هواپیما زیباتر دیده می‌شود.

جت مافوق صوت S-512 مخصوص 12 تا 18 مسافر، امکان رسیدن به مقاصد پروازی دوردست در نیمی از زمان کنونی را فراهم می‌کند؛ به طور مثال زمان پرواز از نیویورک به توکیو به پنج ساعت و از لندن به بمبئی به چهار ساعت کاهش پیدا خواهد کرد.

جت مافوق صوت فوق لوکس شرکت Spike Areospace با هزینه 60 تا 80 میلیون دلاری ساخته شده و تا دسامبر 2018 به پرواز در می‌آید.

5353

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 340350

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
4 + 14 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۲۳:۳۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۴
    53 36
    داریم به سمت مصنوعی شدن همه چیز میریم. دیدن مناظر بیرون از پنجره یه حس دیگه ای داره تا اینکه بخوایم روی یه صفحه نمایشگر طبیعت اطراف رو ببینیم. اینجوری که داره پیش میره نسلهای آینده بجای استفاده از نور آفتاب باید از نور مصنوعی استفاده کنند چیزی که در بعضی آپارتمانها الان هست.
    • بی نام IR ۰۳:۲۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
      40 58
      عزیز دل برادر به این میگن تکنولوژی و پیشرفت علم نمیتونی درک کنی لطفا" نظر نده
    • بی نام A1 ۰۴:۵۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
      19 4
      ایران 140 خوبه
    • بی نام A1 ۰۵:۳۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
      4 11
      بی نام عزیز یه نگاه به آی پی مبارک بنداز که بدونی از کجا داری کامنت میذاری. همچین گفتی تکنولوژی که فکر کردم از نیویورک داری کامنت میذاری.
  • بامداد IR ۰۳:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
    39 3
    بسیار جالب و زیباست
  • علی اصغر A1 ۰۴:۰۵ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
    30 3
    امیدوارم تجربه تلخ کنکورد درباره این هواپیما تکرار نشود که بناگاه از صحنه روزگار حذف شد !!!
  • علي A1 ۰۴:۱۰ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
    6 19
    فتوشاپِس
    • بی نام A1 ۰۶:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
      6 2
      خب بابا اين كه گفته تا سال 2018 توليد خواهد شد. يعني هنوز توليد نشده و تصاوير گرافيكي هستند.
  • پوریا IR ۰۵:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
    1 11
    به نظر من نمایشگری که طول و عرضش بیشتر از پنجره است و متعلقات سخت افزاریش جهت نمایش بیشتره ... خودش کلی وزن اضافه تولید میکنه ! دوست دارم بدونم چجوری این مسئله رو حل کردن ..
  • بی نام IR ۰۶:۴۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۵
    4 0
    بسیار عالی واقعا به جای این همه سرو کله هم زدن در مملکت ما باید به فکر اختراعات و ابداعات این چنینی باشند