تسنیم نوشت:

وزیر علوم گفت: برای انتخاب رئیس دانشگاه تهران قرار است شورای مشورتی از اساتید این دانشگاه بنشینند و یک نفر را انتخاب و به ما معرفی کنند.

رضا فرجی‌دانا وزیر علوم، تحقیقات و فناوری در جمع خبرنگاران در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه گزینه‌هایی برای ریاست دانشگاه تهران منتشر می‌شود و برنامه وزارت علوم برای ریاست این دانشگاه چیست؟ گفت: هیچ اسمی از جانب ما نیست. قرار است شورای مشورتی از اساتید دانشگاه تهران بنشینند و منتخب شوند و همه رای می‌دهند و یک نفر را انتخاب و به ما معرفی کنند.

وی گفت: مثل آن چیزی که در مجلس داریم. از ۳۰ نفر عضو هیئت‌علمی یک نفر انتخاب می‌شود و انشاءالله این شورا می‌نشینند و یک نفر را انتخاب می‌کنند. این اولین بار است که این کار را انجام می‌‌دهیم و امیدواریم با موفقیت همراه باشد.

وزیر علوم در پاسخ به سوال دیگر مبنی بر اینکه آیا تا قبل از عید گزینه ریاست دانشگاه تهران معرفی می‌شود؟ گفت: این مسئله بستگی به این دارد که دوستان چقدر در کارشان جلو روند و برنامه‌ زمانی آن را سرپرست محترم دانشگاه انجام می‌دهد.

فرجی‌دانا در پاسخ به سوال دیگری در خصوص اقدامات وزارت علوم در خصوص فروش پایان‌نامه‌ها، گفت:‌ در این زمینه راهکارهای قانونی را برای اعمال قانونی در دست بررسی داریم.

وزیر علوم گفت: جاهایی خلاءهای قانونی داریم که با کمک نهادهای قانون‌گذار آن را برطرف می‌کنیم.

فرجی‌دانا تاکید کرد: اقداماتی را انجام دادیم و تلاش می‌کنیم این قضیه ریشه‌کن شود.

وی در پاسخ به سوال دیگری در خصوص جشنواره فارابی، گفت: تا آنجا که می‌‌دانم کار دوستان در جشنواره فارابی در سال جاری به جمع‌بندی نمی‌رسد و در حال برنامه‌ریزی با دفتر ریاست‌جمهوری هستیم و ظاهرا این برنامه را برای اردیبهشت‌ماه در حال برنامه‌ریزی دارند.

وزیر علوم در خصوص تداخل این جشنواره با جشنواره‌های دیگر و بحث بودجه‌ای آن گفت: ما در حال حاضر نیز بیشترین مشکل را در بخش بودجه داریم.

 

23503

کد خبر 341170

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • احمد A1 ۱۹:۲۲ - ۱۳۹۲/۱۲/۰۸
    2 0
    آقای وزیر محترم ، شهرهای دور افتاده و دانشگاههای کوچک را دریابید ، افرادی که در آنها تحصی می کنند هم دانشجو هستند و هم ایرانی ... به خصوص دانشگاه دولتی بجنورد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین