یک کارشناس تغذیه گفت: استفاده از "ماکروویو" در خانه ها به دلیل برخی از مضرات این وسیله باید کاهش یابد و بهتر است شهروندان تا حد ممکن، کمتر از این وسیله استفاده کنند.

 خبرگزاری مهر نوشت:

فرزانه شکیبافر با بیان این که بر اساس برخی مطالعات، ارتعاشات شدید ماکروویو موجب پاره شدن دیواره سلولهای غذاها و به هم ریختن ساختمان ظریف برخی مواد غذایی از جمله ویتامینها شده و آنها را به سرعت از بین می برد، ادامه داد: در عین حال، برخی مطالعات، تغییراتی را در خون افراد استفاده کننده از غذاهای میکروویو شده گزارش کرده و همچنین احتمال سرطانزا بودن این دستگاه را مطرح کرده اند. 

این کارشناس عنوان کرد: مخالفان استفاده از این وسیله بر این باورند که امواج مایکروویو علاوه بر ضایعات مواد غذایی، ممکن است به افراد نیز برخورد کرده و سبب آسیبهایی در بدن آنها شود. شکیبافر بیان کرد: برخی از محققان معتقدند شرط احتیاط آن است که از این روش پخت به طور دائم و همیشگی استفاده نشود. گذشته از این امور، ماکروویو غذا را در مدت کوتاهی گرم می کند و یا می پزد ولی غذای طبخ شده در آن چندان خوشمزه نیست.

 شکیبافر با اشاره به این که همچنین منبع ارتعاش در دستگاه مایکروویو ثابت است و اگر غذایی در مجاورت آن باشد تنها بخشی که نزدیک منبع ارتعاش قرار دارد، گرم می شود، افزود: به نظر می رسد "فر" بهتر از ماکرویو باشد و ضرر کمتری به بدن وارد کند. "فر" های رومیزی بسیار توصیه می شود زیرا ضرر کمتری دارد فقط کمی برای پخت غذاها زمان بیشتری مصرف می کند. وی یادآور شد: لازم است فرهنگسازی در خصوص کاهش استفاده از ماکروویوها صورت گیرد ضمن اینکه رسانه ها در این زمینه نقش تعیین کننده ای به عهده دارند.

کد خبر 34137

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین