روزنامه اعتماد در مقاله ای نوشت:

در خرداد ماه 92، فصل جدیدی پیش آمد و جریان تازه‌یی فضای سیاسی ایران را به سمت و سوی اعتدال که ترکیبی از اصولگرایی معقول و اصلاح‌طلبی مظلوم است، پیش برد.

این جریان با تندروی و افراطی‌گری، به ویژه از نوع محافظه‌کاری آن فاصله زیادی دارد و طبیعی است که نمی‌تواند تندروها را در ترکیب خویش داشته باشد.

افراطیون جناح راست که هرگز انتظار برآمدن دیگران، از جمله منتقدان خود را نداشتند و در واقع نمی‌توانستند جریان معتدل، خصوصا همراهی اصلاح‌طلبان دلسوز را فهم و هضم کنند، در مرحله اول، با چشم‌پوشی بر واقعیات و اینکه نامزد آنان به ردیف‌های پایین جدول انتخاباتی نزول کرده بود، دولت جدید را برخاسته از آرای خود قلمداد کردند و مانور دامنه‌داری در رسانه‌های متعلقه سامان دادند، چرا‌که تندروها بیش از هشت سال تبلیغ کرده بودند که اصلاح‌طلبان و نیروهای همراه آنان نه عددی هستند و نه مقبولیتی در جامعه دارند، اما ناگهان دیدند که همه نوع گرایش محافظه‌کاران با هفت نامزدی که در انتخابات یازدهم داشتند، یکسره شکست خوردند و این اصلاح‌طلبان بودند که خودی نشان دادند.

تندروها پس از آنکه نتوانستند رییس دولت جدید را به جناح و جبهه خود وصل کنند و خویشتن را پیروز میدان جا بیندازند، بنای مخالفت و ضدیت با برگزیده ملت را گذاشتند، شاید بتوانند زمینه را برای ورود مجدد به قدرتی که هشت سال با آن بودند، فراهم و حداقل نمایندگانی را به مجلس دهم وارد کنند.

بدیهی است در شرایطی که با وجود خواست و نظر افراطیون، جمع مشترکی از سیاسیون و مدیران اصولگرا و اصلاح‌طلب، به رتق و فتق امور مملکتی مشغولند و اندک مخالفان موجود، به‌طور مرتب چوب لای چرخ دولت می‌گذارند، اما چندان مورد توجه جامعه قرار نمی‌گیرند. مردم تا مزه تلخ مدیریت همه‌جانبه افراطیون را همراه خود دارند،  حاضر به سپردن کارها به آنان نیستند.

  منتقدان و مخالفان دولت جدید، باید در شیوه نقادی خود تجدید نظر کنند. کسی از آنها نمی‌خواهد که از نقد و انتقاد دست بردارند . تا پدیده‌ها، مخالف نداشته باشند، رشد نمی‌کنند، انتقاد زمینه‌ساز سلامت عملکرد است، به ویژه نقد دولت‌ها از اوجب واجبات است، اما ورود به این میدان، نیازمند اخلاق پسندیده، دانش لازم، ادبیات شایسته و دوراندیشی و جامع‌نگری مناسب است. با تندروی، اتهام‌زنی، دروغ‌بافی و تنگ‌نظری نمی‌توان ادعای منتقد بودن داشت. در میدان مخالفت با دولت، باید مردانه وارد شد، تا همه‌چیز به نفع ملک و ملت رقم بخورد.

17302

کد خبر 341627

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 8
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۴:۵۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 9
    خیلی عالی بود اصلاح طلبان مظلوم با 6 میلیون رای چه روی دارنددددد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگر شما رای داشتید کنار نمی کشیدید تا 4 تا وزارت خونه بگیرید
  • majid A1 ۰۵:۰۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    0 7
    به این کلمه بخندم یا گریه کنم اصلاح‌طلبی مظلوم آخه نویسنده بیچاره ببین وزیر معاون و روزنامه نگار کدوم طیف تو بی بی سی هر روز علیه ایران حرف میزنند
  • بی نام DE ۰۵:۲۷ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    12 0
    اره خدایی در دوران احمدی نزاد نصف مملکت خوابیده بود..دیگه نباید مملکت داد دست اینا موافقم
  • ایرانی A1 ۰۵:۴۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    6 1
    من به هر کسی که از خدا و دین مایه بذاره رای نمیدم.اینجور آدمها فقط قران را بر سر نیزه میکنند.من 40سال است که این جور آدم ها را میشناسم.
  • بی نام IR ۰۶:۲۶ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    6 0
    خب آخه همش كه دست مردم نيست كه، هست؟
  • یک شهروند تهرانی A1 ۰۶:۴۴ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    8 0
    واقعأ روزنامه اعتماد حرف دل مردم را زده و واقعیت را گفته است.ازروزنامه متعهد اعتماد وهمچنین ازسایت محترم شما که این مطلب را چاپ کرده سپاسگزارم.
  • بی نام A1 ۰۹:۰۱ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۱
    11 0
    افراطیون برای همیشه بای بای
  • بی نام A1 ۰۵:۰۳ - ۱۳۹۲/۱۲/۱۲
    3 1
    واقعا" نبايد مملكت رو دست افراطيون داد ،افراطيوني كه در سال 88 با دورغ بزرگ جنايت كردند و اتش زدند وكشتند و كشور رو در زمانيكه در اوج اقتدار بين المللي بود به زير كشيدند...(واقعا" حالم ادم به هم مي خوره از اين سياست بازي ودروغ هايي كه به ملت مظلوم وبدبخت تحويل ميديد)

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین