ترافیک نیمه سنگین جاده های کرج - چالوس و هراز/ بارش برف و باران در جاده های مشهد و کرمان

ترافیک در جاده های کرج - چالوس و هراز و برخی جاده های اصفهان نیمه سنگین است و در جاده های مشهدو کرمان برف و باران می بارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از پلیس راهور، برابر آخرین اخبار دریافتی در استان کرمان ( اکثر جاده ها) بارش باران و سایر جاده های کشور از جوی آرام و ترافیکی عادی و روان برخوردار است. همچنین در جاده کرج - چالوس( از میدان امیر کبیر تا کیلومتر7 و سیاه بیشه تا پل زنگوله ) و در جاده هراز (محدوده های سنگچال و تونل تکاور2 ) ترافیک نیمه سنگین گزارش شده است.

ترافیک نیمه سنگین در بخش‌هایی از جاده چالوس و هراز
رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا با اشاره به بارش باران در اکثر جاده های استان کرمان و لغزنده بودن معابر این استان، از ترافیک نیمه سنگین در بخش‌هایی از جاده چالوس و هراز خبر داد.
سرهنگ محمد حسین حمیدی در تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌های کشور در ششمین روز از سال 93 به تسنیم گفت:‌ بنا بر گزارش‌های دریافتی تا این لحظه، گرچه تمامی معابر بین شهری دارای بار ترافیکی هستند ولی تردد در تمامی این معابر روان گزارش شده است.
وی در ادامه با بیان اینکه تنها جاده های چالوس و هراز در برخی مناطق دارای بار ترافیکی مقطعی هستند،‌ افزود: با توجه به اینکه در جاده های کرج - چالوس از میدان امیر کبیر تا کیلومتر7 و سیاه بیشه تا پل زنگوله و در جاده هراز، در محدوده‌های سنگچال و تونل تکاور2،در مقاطعی، ترافیک به صورت نیمه سنگین گزارش شده است، لذا از مسافرانی که در این مسیر در حال تردد هستند خواهشمندیم تا با پرهیز از عجله و شتاب،‌ باعث سنگین‌تر شدن ترافیک در این جاده ها نشوند و با صبر و حوصله، سفر خوشی را برای خود و دیگران فراهم آورند.
رئیس مرکز کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا همچنین با اشاره به پر حجم بودن ترافیک عبوری در حاشیه و حومه شهرهای بزرگ و کلانشهرهای کشور، افزود: با توجه به اینکه کلانشهرهای بزرگ کشور پذیرای مسافران نوروزی هستند و در بسیاری از موارد این مسافران با معابر درون شهری این شهرها آشنایی لازم را ندارند لذا ترافیک در حاشیه و هسته مرکزی کلانشهرها و شهرهایی همچون بندرعباس، بوشهر، اصفهان، شیراز، بندرهای جنوبی کشور و شهرهای بزرگ استان‌های گیلان، هرمزگان، خوزستان فارس و اصفهان سنگین گزارش شده است.
وی در ادامه با اشاره به بارش باران در اکثر جاده های استان کرمان از رانندگان خواست تا با توجه به بدیهی بودن لغزندگی در این معابر، رعایت سرعت مطکئنه و تمرکز به جلو را سرلوحه رانندگی خود قرار دهند تا از بروز خوادث تلخ رانندگی جلوگیری کنند.
حمیدی در پایان با بیان اینکه سایر جاده های کشور از جوی آرام و ترافیکی عادی و روان برخوردار است، گفت: پیش بینی می‌شود از روز آینده دور دوم سفرهای نوروزی آغاز شود و طبیعتاً بار عبور خودروها در جاده های بین شهری از ترافیک سنگینی برخوردار شود.

بارش برف و باران در جاده های منتهی به مشهدمقدس و استان کرمان
براساس آخرین اطلاعات، بارش برف در جاده های منتهی به مشهدمقدس و بارش باران در جاده های منتهی به استان کرمان همچنان ادامه دارد.
براساس آخرین اطلاعات از مرکز مدیریت‌ راه‌های کشور، بارش برف همچنان در جاده ‌های منتهی به مشهدمقدس ادامه دارد؛ همچنین بارش باران نیز در جاده های منتهی به استان کرمان ادامه دارد.
براساس این گزارش، تردد کلیه کامیون‌ها و تریلر‌ها در محور هراز و تردد کلیه تریلر‌ها در محور فیروز‌کوه از ساعت 6 صبح روز پنج‌شنبه 7 فروردین‌ماه تا ساعت 1 بامداد روز شنبه 9 فروردین‌ماه ممنوع خواهد بود.  محور قم-گرمسار و بلعکس نیز تا 31 خردادماه امسال به علت عملیات کارگاهی مسدود است.

مه غلیظ در بعضی جاده های خراسان رضوی
مه غلیظ در بعضی جاده های خراسان رضوی فاصله دید را به کمتر از 10 متر کاهش داده است.
مرکز مدیریت راههای خراسان رضوی اعلام کرد: مه هم اکنون جاده مشهد - تربت حیدریه به ویژه آزاد راه مشهد - باغچه ،گردنه های ابرش، اسلام قلعه، رباط سفید و همچنین گردنه گوجگی در جاده مشهد - کلات را فرا گرفته و رانندگان در رانندگی باید نکات ایمنی را رعایت کنند. همچنین همه جاده های خراسان رضوی باز است و تردد در آن جریان دارد. رانندگان قبل از تردد در جاده های خراسان رضوی بهتر است از طریق شماره تلفن 0511- 3411000 از آخرین وضعیت این جاده ها مطلع شوند.

ترافیک نیمه سنگین در برخی جاده های استان اصفهان


برخی جاده های استان اصفهان با آغاز موج دوم سفرهای نوروزی ترافیک نیمه سنگین دارد.
رئیس پلیس راه استان اصفهان به واحد مرکزی خبر گفت: هم اکنون ترافیک در جاده های اصفهان - تهران ، اصفهان -شیراز و آزاد راه امیرکبیر نیمه سنگین است.
سرهنگ رضایی همچنین تردد در دیگر جاده های این استان را روان اعلام کرد و از مسافران خواست در طول سفر، با سرعت مطمئنه رانندگی و هنگام خستگی و خواب آلودگی در حاشیه راه ها استراحت کنند.

47282

کد خبر 346303

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار