۰ نفر
۸ فروردین ۱۳۹۳ - ۱۲:۰۳

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت:

در بیماران میگرانی مصرف برخی از مواد غذایی باید محدود شود چون مصرف آنها باعث تشدید نشانه‌های بیماری می‌شود.
هرکس براساس تجربه خودش باید غذاهایی را که باعث سردرد می‌شود از برنامه غذایی خود حذف کند.

بررسی‌‌ها نشان می‌دهند مواد غذایی حاوی مس و کافئین و نیترات باعث افزایش سردرد می‌شوند در سردردهای عادی مصرف غذایی کافئین دار ممکن است بتواند به کاهش کنترل نشانه‌های سردرد کمک کند اما در سردرد میگرنی مصرف نوشیدنی‌های کافئین دار نتیجه عکس دارد.

سوسیس و کالباس به دلیل نیترات و نمک بیش از حد باعث بروز میگرن می‌شوند و هرچه سریعتر باید آنها را از رژیم غذایی خود حذف کنید.

مواد غذایی حاوی پروتئین، کلسیم و منگنز و گوشت پرندگان و میوه‌هایی مانند گلابی، سیب، زردآلو و انگور به سردردتان کمک می‌‌کند و باعث می‌شود سردردتان آرام شود.


17231

 

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید.
کد خبر 346567

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
3 + 7 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • پوریا IR ۱۲:۲۰ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۸
    10 0
    اووووف .. !! اصلا سیر و پیاز خام امون من یکی رو که بدجور بریده !!!! اونقدر درد می گیره سرم که دلم می خواد بذارمش زیر چرخ تریلی !!!!
  • بی نام A1 ۱۶:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۱/۰۸
    17 0
    من خودم میگرن دارم. از همه چیز بدتر آلودگی هوا است و فشار های عصبی و تنش.
  • بی نام IR ۰۷:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۲
    2 0
    به موقع غذا خوردن هم خیلی مهمه