ایسنا نوشت:

قائم مقام معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران با اشاره به توسعه مترو پایتخت به عنوان اولویت شهرداری در سال ۹۳ گفت: ‌بدهکاری زیادی در بخش حمل و نقل عمومی به شهروندان داریم که امیدواریم در سال ۹۳ حداقل بخشی از آن را جبران کنیم.

حجت‌الله بهروزگقت: سال ۹۳ توسعه مترو به عنوان اولویت اصلی و شبکه اتوبوسرانی به عنوان مکمل شبکه حمل‌ونقل انبوه مورد توجه شهرداری خواهد بود.

وی افزود: حدود پنج سال پیش قولی به مردم دادیم که خطوط تندرو را تکمیل کنیم و امیدواریم در سال جدید این امر محقق شود، البته در برنامه پنج ساله دوم نیز توسعه خطوط ویژه را خواهیم داشت.

وی در خصوص تکمیل نبودن دسترسی‌ها در بزرگراه‌های کشور به عنوان یکی از معضلات اصلی شهر تهران، گفت: دو دلیل عمده برای تکمیل شدن این دسترسی‌ها وجود دارد. اصلی‌ترین دلیل قرار گرفتن رمپ و لوپ‌ها در معابر اصلی و فضاهای مسکونی است که به دلیل مشکلات بحث تملک زمین‌ها بعضی پروژه‌ها بدون دسترسی‌ها و یا با حداقل دسترسی‌ها افتتاح می‌شود.

بهروز ادامه داد: در پروژه‌هایی که مشکل تملک زمین برای ساخت دسترسی‌ها بود تکمیل رمپ‌ و لوپ‌ها به آینده سپرده می‌شد که این آینده خیلی دیر می‌رسید، خوشبختانه در بزرگراه‌های جدید این موضوع حل شده است و برای مثال در بزرگراه امام علی(ع) به لحاظ دسترسی‌ها مشکلی وجود ندارد.

وی تاکید کرد: در بزرگراه‌های قدیمی که دسترسی‌ها کامل نیست سعی شده در چند سال اخیر با زدن پل مشکلاتشان حل شود. شهرداری تهران در برنامه پنج ساله دوم تمرکز فنی عمرانیش برای بهسازی وضعیت و تکمیل شبکه بزرگراهی پایتخت است. امیدواریم ظرف چهار ساله آینده رمپ و لوپ‌های بزرگراه‌های تهران تکمیل شود.

بهروز ادامه داد: بسیاری از بزرگراه‌ها و شریان‌های اصلی از مناطق پر تراکم عبور می‌کنند؛ احداث رمپ و لوپ‌ها باعث می‌شود بسیاری فضاهای مسکونی در مسیر این معابر قرار بگیرند و تملک آن‌ها کار بسیار سختی است و برای شهرداری و شهروندان مشکلات بسیاری به وجود می‌آورد.

وی تاکید کرد: قطعا قسمتی از ترافیک در معابر شهر به خاطر عدم تکمیل این رمپ‌ و لوپ‌ها و تردد‌های اضافه است.

قائم مقام معاون شهردار تهران در خصوص ایمنی تجهیزات بزرگراهی پایتخت گفت: تجهیزات ایمنی عمر مشخصی دارند و متاسفانه تخریب در شهر تهران بسیار زیاد است. متاسفانه این از مشخصه‌های شهر تهران شده است که تخریب تجهیزات ایمنی زیاد است.

وی افزود: به عنوان مثال گاردریل‌ها قابل تعمیر نیست و در صورت آسیب دیدن باید تعویض شود؛ در بزرگراه‌ها گروه‌های تعمیر هنوز به انتهای مسیر نرسیده باید دوباره در ابتدای بزرگراه عملیات تعمیری انجام دهند.

بهروز تاکید کرد: البته این به این معنا نیست که ما نباید به وظیفه خود عمل کنیم. قطعا این موضوع با ایمنی و جان شهروندان سر و کار دارد شهرداری هم تمام تلاش خود را خواهد کرد تا وضعیت بهتر شود. می‌پذیرم که در مورد علائم افقی و عمودی و تجهیزات وضعیت مناسبی نیستیم اما تلاش کرده‌ایم حداقل‌هایی را حفظ کنیم.

وی افزود: برنامه‌هایی برای سال‌های آتی با توجه به تاکید شهرداری تهران و سیاست‌های کلی شهرداری داریم تا وضعیت را در شرایط مطلوبی تثبیت کنیم البته در این مسیر باید شهروندان نیز همکاری کنند.

قائم مقام معاون شهردار تهران با تاکید بر توسعه خطوط ویژه در شهر تهران افزود: بعضی مسیرها که از مراکز پرجمعیت شهر عبور می‌کنند خطوط ویژه در آن‌ها ایجاد می‌شود این خطوط خاصیت اتوبوس‌های تندرو دارند. این اتوبوس‌ها زمان‌بندی را رعایت می‌کنند امیدواریم تا این کار لینک مترو و اتوبوسرانی برای تکمیل شبکه حمل و نقل عمومی برقرار شود.

وی تاکید کرد: در پنج سال آینده توسعه مترو و خطوط ویژه به عنوان ستون فقرات شبکه حمل و نقل عمومی مد نظر است تا از این طریق امکان استفاده راحت‌ شهروندان فراهم شود.

 

45503

کد خبر 347169

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حمید صحرایی IR ۱۱:۰۹ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۴
    0 2
    بیشتر از50% عرض خیابانها توسط خودرو های پارک شده غیر قابل استفاده شده و لزوم ساخت پارکینگ و ممنوعیت توقف در کنار خیابان ها خصوصا در مراکز مرکزی و پر تردد و مراکز خرید مهمتر از توسعه ناوگان تندرو میباشد. ساماندهی و فرهنگ سازی و ایجاد محل مناسب جهت سوار و پیاده شدن از تاکسی هم جز اولویت های شهرداری است زیرا تقریبا نیمی از ترافیک تقاطع ها در اثر سختی تردد بعد از چراغ و به دلیل خودرو های مسافربر و تاکسی ها ناشی میشود. روانتر شدن ترافیک نقش مهمی در کمتر شدن الودگی هوا و مصرف بنزین و کمتر تلف شدن وقت مردم که خود عاملی در بالا بردن ضریب بازدهی کار است، اهمئتش کمتر از اتوبوسهای تندرو نیست و در بسیاری از مواقع کمتر هزینه بر و با سرعت بیشتری قابل اجراست.
  • بی نام A1 ۰۸:۴۶ - ۱۳۹۳/۰۱/۱۸
    0 0
    شما به جای پروژه های تبلیغاتی اگر مترو را واقعا توسعه میدادید، آن هم نه از نوع قلابی خط سه (که فقط در ساعات محدود خارج پیک با سر فاصله نیمساعت کار میکند)، مشکل آلودگی هوا حداقل نصف میشد. اما شما با اتوبان سازی و دو طبقه وسه طبقه کردن، فقط استفاده از وسیله نقلیه شخصی و در نتیجه آلوده کردن هوا را تشویق کرددید.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین