تسنیم نوشت:

وزیر حمل و نقل رژیم صهیونیستی در واکنش به اظهارات وزیر خارجه آمریکا که گفته بود اسرائیل در حال تبدیل شدن به یک رژیم آپارتاید است با لحنی تند از وی انتقاد کرد.
به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، «ییسرائیل کاتز» وزیر حمل و نقل رژیم صهیونیستی و از رهبران حزب لیکود با لحنی تند از «جان کری»، وزیر خارجه آمریکا که گفته بود اسرائیل در آستانه تبدیل شدن به یک رژیم آپارتاید است، انتقاد کرد.
این وزیر کابینه رژیم صهیونیستی در صفحه فیسبوک خود نوشت:«اکنون وزیر خارجه آمریکا اسرائیل را یک کشور آپارتاید می‌داند. این کشور یهودی که بعد از تهدید به نابودی تشکیل شده تا از خودش محافظت کند.»
وی در ادامه نوشت: «کری، شرم بر تو باد. چیزهایی هستند که تو نباید آنها را بگویی.»
روزنامه صهیونیستی هاآرتص روز دوشنبه گزارش داد جان کری در همایشی که پشت درهای بسته برگزارشده گفته است: «راهکار استقرار دو کشور تنها گزینه واقعی برای حل بحران است، زیرا اگر یک کشور در این منطقه مستقر شود به رژیمی آپارتاید با شهروند درجه دو تبدیل می‌شود یا ممکن است دولتی فاقد هویت یهودی روی کار بیاید.»

در همین حال، جان کری، وزیر خارجه آمریکا درباره اظهارات جنجالی‌اش گفت باید از واژه دیگری به جای آپارتاید استفاده می کرد.
وزیر خارجه آمریکا تأکید کرد او هیچگاه علنا یا در محافل خصوصی نگفته که معتقد است اسرائیل رژیمی آپارتاید است یا قصد دارد به چنین رژیمی تبدیل شود.
این مقام آمریکایی گفته اجازه نخواهد داد عده‌ای در تعهد وی به اسرائیل خلل وارد کنند.

5252

کد خبر 352074

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • وحید IR ۱۰:۱۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۹
    15 9
    لول به غلط کردم افتاده
  • ناشناس A1 ۱۰:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۹
    14 10
    آزادي بيان اينه؟؟؟
  • علی نوایی IR ۱۰:۴۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۰۹
    19 7
    کاسه لیس های اسراییل...
  • بی نام IR ۲۳:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
    12 5
    تا همینجا هم کری خیلی زده به جاده خاکی