مهر نوشت:

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به اجرای آزادسازی نرخ بلیط هواپیما تا دو ماه آینده گفت: پاسخ های مثبتی برای ورود هواپیما صورت گرفته است و در هفته‎های آینده این قطعات وارد کشور می‎شود.
علیرضا جهانگیریان در جمع خبرنگاران در پاسخ پرسشی در خصوص آزاد سازی نرخ بلیط هواپیما در فاز دوم اجرای هدفمندی یارانه ها گفت: آزادسازی نرخ بلیط بر اساس ماده 161 قانون برنامه پنجم توسعه باید اجرایی شود و معمولاً آزادسازی منجر به رقابت بیشتر و رقابت به کاهش قیمت و افزایش تسهیلات و رفاه مسافرین می شود.

او گفت: در کشورهای دیگر دنیا با این هدف آزادسازی شکل گرفته و هدف مهم از اجرای این قانون این است که به رفاه مسافرین برسیم.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری با اشاره به اینکه افزایش قیمت در جامعه ما، منحصر به بلیط هواپیما نیست، گفت: در زمینه کالاها و خدمات متناسب با نرخ تورم و افزایش عوامل هزینه‎ای افزایش قیمت اتفاق می ‎افتد.

جهانگیریان با اشاره به اینکه آزادسازی نرخ بلیط به کنترل قیمت کمک می کند، گفت: در گذشته هر دو سال یکبار یا هر ساله افزایش قیمتی در نرخ بلیط هواپیما داشتیم اما با اجرای آزادسازی و ایجاد رقابت در صورت افزایش بلیط بازهم در زمانهای مشخص کاهش قیمت را خواهیم داشت.

معاون رئیس راه و شهرسازی با بیان اینکه طبق آمار از آبان سال 91 تا کنون افزایش قیمتی نداشتیم، گفت: در جریان اجرای آزادسازی نرخ بلیط حتی اگر قیمتها از نرخ کنونی هم بالا برود بازهم باقیمت کمتری از تورم طبیعی به فروش می رسد.

او با بیان اینکه متنوع سازی نیز به ما کمک می کند که نرخ‎ها را بصورت متنوع اجرا کنیم، گفت: در مسیرها و زمانهای مختلف و شرایط متفاوت قیمت‎ها متنوع می شود بنابراین، افراد، متناسب با نیاز قیمت‎هایی در سطح فعلی یا پایین تر را خریداری می کنند.

جهانیگیریان گفت: زمان اجرای آزادسازی مشخص نیست و در حال تهیه آیین نامه ها هستیم تا برای کنترل بازار، وتأخیرات پروازی، برقرار شود،اما تا دوماه آینده آزادسازی به اجرا می رسد.

وی در پاسخ به سئوال دیگری مبنی بر مذاکرات ایرلاین های ایرانی و شرکتهای خارجی گفت: به دنبال موافقت نامه ژنو جلساتی در حال برگزاری است، و به نظر می رسد که در هفته های گذشته افق جدیدی بازشده باشد و ما از طرف مقابل که شرکت‎های آمریکایی هستند سیگنال‎های مناسبی دریافت کرده ایم.

رئیس سازمان هواپیمایی گفت: در زمینه انتقال مالی مشکلاتی وجود دارد که در حال جریان است که به دنبال آن قطعات هواپیما وارد کشور می ‎شود

 


23231

 

کد خبر 352407

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۰:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
    95 0
    توافق هسته ای هم تا 2 ماه دیگه تکلیفش معلوم میشه
  • نسیم A1 ۱۱:۰۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۰
    120 2
    فعلا که یه سفره ای بازشده همه دارن استفاده میکنند. شما هم روش، کی به کیه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین