مدیر مسئول روزنامه «شرق» در گفتگویی رادیویی، «صحت کامل» خاطرات هاشمی رفسنجانی در خصوص حضور دکتر روحانی در ماجرای مک فارلین را رد کرد و افزود: آقای هاشمی بخشهای مهمتری از مسائل را نگفته است و گفتن نصف حقیقت با دروغ فرقی ندارد.
مهدی رحمانیان مدیر مسئول روزنامه شرق در گفتگویی تلفنی در برنامه زنده «گفتگوی روز» رادیو گفتوگو با موضوع بررسی حواشی مستند «من روحانی هستم» در پاسخ به این سوال که «صحت خاطرات آقای هاشمی در کتاب اوج دفاع پیرامون حضور آقای دکتر روحانی در ماجرای مک فارلین را تائید میکنید یا خیر؟» گفت: «آقای هاشمی برخی از مسائل را گفته است، اما بخشهای مهمتری از مسائل را نگفته است. گفتن نصف حقیقت با دروغ فرقی ندارد.»
وی در ادامه در پاسخ به این سوال که «تقصیر تهیهکنندگان این مستند چیست که با رجوع به خاطرات یک سیاستمدار معتبر فیلم ساخته اند؟» سکوت کرد.
503
نظر شما