واکسن آنفلوانزای نوع آ به صورت رایگان در دانشگاه های علوم پزشکی توزیع و در استانها به شبکه های بهداشت هر استان برای تهیه و تزریق فرستاده میشود.

برنا نوشت:

محمود سروش، مدیر برنامه آنفلوانزا و مراقبت بهداشت مرزی وزارت بهداشت و درمان در خصوص نحوه تزریق و چگونگی واکسن بیان کرد: تزریق رسمی واکسن آنفلوآنزای نوع آ توسط مراکز وزارت بهداشت از هفته آینده آغاز می شود.

وی ادامه داد: بیماران دیابتی، کلیوی، ریوی، قلبی، سرطانی و سالمندان در صورت تاییدیه پزشک می توانند به صورت رایگان واکسن آنفلوانزای نوع آ را تزریق کنند.

سروش با بیان این که واکسن آنفلوانزای نوع آ در شبکه های بهداشت منتخب هر استان تزریق می شود، تصریح کرد: گروههای پرخطر، شامل بیماران دیالیزی و پیوند کلیه، بیماران تالاسمی ماژور، بیماران کبدی شامل سیروز و پیوند کبد، بیماران مبتلا به سرطان تحت شیمی درمانی یا رادیوتراپی و جانبازان شیمیایی می توانند این واکسن را از  دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور، تهیه و تزریق کنند.

 افراد خواهان دریافت واکسن آنفلوانزا باید برای دریافت رضایت نامه تزریق، به دانشگاه های علوم پزشکی مراجعه کنند.

کد خبر 35271

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شاهین IR ۱۷:۵۷ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۸
    0 0
    موش آزمایشگاهی نیستیم
  • شاهین IR ۱۷:۵۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۱۸
    0 0
    موش آزمایشگاهی نیستیم

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین