تسلیت چهره‌های فرهنگی و هنر به مناسبت درگذشت استاد محمدرضا لطفی موسیقدان ایرانی همچنان ادامه دارد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، اهالی موسیقی و مدیران فرهنگی دولت یازدهم پس از دگذشت این چهره ماندگار حوزه موسیقی ایران به مناسبت درگذشت او پیام‌هایی را صادر کرده اند.

پیروز ارجمند مدیر دفتر موسیقی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی که خود نیز آهنگساز است، در پیامش آورده:«سراینده چاووش‌های خاطره‌برانگیز به خالق خود پیوست. بی‌شک تاثیر محمدرضا لطفی در عرصه موسیقی انکارناپذیر است، نوای تار او هرگز از ذهن پاک نمی‌شود. استاد تارنواز ایرانی با تربیت چندین نسل، حافظ موسیقی اصیل ایرانی و حلقه واسط میان نسل امروز و دیروز بود. درگذشت او در روز معلم یادآور نقش او در تربیت چندین نسل است و امید است شاگردان همچون استادشان چاووش‌وار در عرصه موسیقی نام استاد خود را سربلند نگه دارند. با عرض تسلیت به جامعه هنری برای خانواده این هنرمند بزرگ آرزوی صبر دارم.»

کیخسرو پورناظری نوازنده و آهنگساز هم در پیام خود آورده:«خبر بس تلخ و زودهنگام بود. فقدان محمدرضا لطفی ضایعه دردناکی برای جامعه موسیقی است. او از تواناترین اساتید ایران در آهنگسازی ، نوازندگی و تدریس بود. چهره شناخته شده، مطرح و موثری که کارهای باقی مانده از او جز ماندگار ترین آثار هنری این مرز و بوم است. درگذشت استاد بزرگ موسیقی ایران را از جانب خود و گروه موسیقی شمس به خانواده گرامیشان، جامعه موسیقی و دوستدارانشان تسلیت می گویم و برای آنها آرزوی صبر دارم . امیدوارم شاگردانشان چراغ راه این خدمتگزار واقعی موسیقی ایران را روشن نگه دارند.»

محمد معتمدی خواننده هم نوشته: «ای عاشقان ای عاشقان پیمانه ها پرخون کنید / وزخون دل چون لاله ها رخساره ها گلگون کنید

استاد محمد رضا لطفی یکی از بزرگترین چهره های موسیقی معاصر ایران بود که داغش هیچگاه برای ما کهنه نخواهد شد

و تا موسیقی ایران زنده است نام "محمدرضا لطفی" زنده و جاوید خواهد ماند. این درد و داغ را به جامعهء هنری ایران تسلیت عرض می کنم.

هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق

ثبت است بر جریدهء عالم دوام ما»

محمدرضا لطفی پس از یک دوره مبارزه با بیماری سرطان ، شب گذشته دار فانی را وداع گفت.

57244

 

 

کد خبر 352734

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۱۹:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۲
    21 0
    سه برابر سنش برای موسیقی ایران انرژی و وقت و توان گذاشت.باید زمان بگذرد تا در یابیم که او چه خدمتی به فرهنگ و هنر این مرز و بوم کرد و چه یادگارهایی از خود بر جای گذاشت.تاریخ در این باره داوری خواهد کرد

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین