سایت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات نوشت:


با توجه به انتشار سخنان حضرت آیت الله علم الهدی امام جمعه محترم مشهد در خصوص سخنان منتسب به وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات موارد ذیل جهت تنویر افکار عمومی اعلام می گردد:
1- دکتر واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در خصوص رفع فیلتر فیس بوک تا کنون هیچگونه مصاحبه ای نداشته و این موضوع مربوط به حوزه کار کمیته تعیین مصادیق مجرمانه است
2- قطعا حضرت آیت الله علم الهدی استحضار دارند اعلام مطلبی از تریبون نماز جمعه که بازتاب اجتماعی دارد نبایستی صرفا بر اساس شنیده ها و اطلاعات نادرست باشد و بهتر بود در صورت ابهام نیز قبل از اعلام صحت و سقم مطلب اطلاع کامل حاصل می کردند.

امام جمعه مشهد چه گفته بود؟

به گزارش رسانه ها حجت الاسلام والمسلمین علم الهدی دیروز در نماز جمعه مشهد گفت:

با شکستن فیلترینگ فیس‌بوک غیر از اهانت به پیامبر و اهل بیت و برخورد با دین بر روی مغز جوانان ما سیل رها خواهد شد و آیا با این مسئله می خواهید فرهنگ مقاومتی داشته باشید.

آیت‌الله علم‌الهدی افزود: مگر این دولت، دولت همین رئیس جمهور نیست، مگر مجلس به این دولت رای نداده و آیا آنها به شما رای داده اند که فیلتر شکن فیس بوک شوید؟

وی گفت: بنده اگر یک لیوان شربت سکنجبین را در دست بگیرم و بگویم ۹۸درصد این لیوان شربت گوارا است و فقط ۲ درصد آن زهر است و شما بگیر این را بخور آیا این کار درست است، اینکه شما می‌گویید فیس بوک ۱۵ درصد اش زهر است آیا باید فیلترینگش شکسته شود و راه برای دشمنان خدا باز شود.

امام جمعه مشهد در پاسخ به احساسات و شعارهای بعضی از نمازگزاران افزود: البته توجه داشته باشید این آقای وزیر فردی متدین است و ضد ولایت فقیه نیست و یک روزی در وزارت خارجه به این نظام خدمت می کرده است، من نمی‌دانم اینها وقتی پیر می‌شوند چرا این حال را پیدا می‌کنند و به چهار قدمی چاله مرگ که می‌رسند این حرف‌ها را می‌زنند.

وی افزود:لعنت بر فتنه ۸۸ که کاری کرد برخی از متدین‌های ما این چنین حرفهایی را بزنند، آیا این لبیک به حرف رهبری است که شما برادر متدین بیایید بگویید می‌خواهیم فیلتر شکن فیس بوک بشویم، هنوز ۴۰ روز از سخنان رهبر معظم نمی گذرد، آدم دلش به مظلومیت این رهبر آتش می گیرد که یک مسئولی پاسخ رهبری را اینگونه می‌دهد.

 

 

17302

کد خبر 352819

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 14
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۴:۰۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    122 0
    بالاخره ما نفهمیدیم کی چه کاره است.
  • بی نام A1 ۰۴:۱۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    95 2
    حالا در مورد حقی که از رییس جمهور و وزیر و نیز همه متدینینی که احساسات شان این طور به بازی گرفته شده و حق شان ضایع شده چه حرفی دارند جناب امام جمعه؟ آیا این هم اسلامی و انسانی است که ندانسته بر طبل افترا بکوبیم؟ به هر حال اگر قرار است در فرهنگ به ایشان اقتدا کنیم باید تلکیف خودمان را بدانیم آیا ایشان حاضرند بیایند در تریبون نماز جمعه و از این آقایان و عموم مستعمینی که با حرف های ایشان هیجانی شدند و ایمان شان را باختند عذر خواهی کنند مثل این که مثال چاله گور تنها برای دیگران مصداق ندارند برای همه است نه؟
  • مهدیش IR ۰۵:۴۴ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    145 1
    یعنی نظام ما رو تا الان همین یه ذره فیلتر نگه داشته که ایشون انقدر نگرانن ؟ شاید ایشون نمیدونن که همین الانم میشه از فیس بوک به راحتی استفاده کرد
  • بی نام IR ۰۵:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    175 5
    اتفاقا ما به آقای روحانی رای داده ایم که فیلتر فیس بوک را بردارد تا جوانها یاد بگیرند که چگونه باید در دنیای مدرن از خود محافظت کنند. با توی پستو کردن جوان میزان آسیب پذیری اش بالا می رود.شما نظرت اونه اما همه مثل شما نمی اندیشند.
  • بی نام IR ۰۶:۰۲ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    130 0
    جناب علم الهدي قياس مع الفارق فرمودن مثلا اگه انسان بتونه 98 درصد شربت گوارا را از 2 درصد سم جدا كنه و قدرت تشخيص داشته باشه و قابليت تفكيك چه اشكال داره 98 درصد رو استفاده كنه و 2 درصد رو استفاده نكنه ؟ مگه اينكه بگيم مردم ما بلانسبت شعور ندارن و قدرت تشخيص ندارن .
  • بی نام A1 ۰۶:۳۵ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    425 3
    خداوندا به ما صبر بيشتر عطا فرما
  • بی نام GB ۰۶:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    560 6
    با سلام لطفا منتشر بفرمایید: مقایسه فیسبوک با شربت سکنجبین سمی قیاس مع الفراق میباشد بدین دلیل که شما وقتی شربت سمی میل میکنید سم همه جای آن نفوذ کرده و عملا 2 درصد و 98 درصد یکسان شده اند ولی در فیسبوک و امثالهم این دو مقوله جداست و تا کسی خود نخواهد به قسمت سمی آن نزدیک نمیشود و میتواند از قسمت های خوب و مثبت آن استفاده کند گویا ترس ایشان از فیسبوک بدین جهت است که آنجا دیگر منبر یکطرفه نیست و وقتی مطلبی بیان میشود مردم هم میتوانند اظهار نظر کنند و فرد سخن گو را به نقد بکشند در حالی که زمان پیامبر اکرم صل الله علیه و آله هم منبر ایشان یک طرفه نبود و پس از فرمایشات ایشان مردم آزادانه از ایشان پرس و جو میکردند
  • مردم A1 ۰۶:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    جناب الم الهدی.کم نیستند افرادی که به واسطه فیلترشکن ها به سادگی از فیس بوک استفاده می کنند.بدانید که در دنیایی که تکنولوژی حرف اول و آخر را میزند کارهای بچه گانه ای مثل فیلترینگ نمی تواند سدی برای انتشار دموکراسی و آزادی بیان شود.شما هم بهتر است جای اینکارها برای بهتر شدن اوضاع اقتصادی این ملت مطلوم سنگ اندازی نکنید.انتظار ما از شما در همین حد است.
  • بی نام A1 ۰۷:۰۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    249 4
    چرا نظرات رو نمیگذارید؟؟؟؟؟؟؟؟
  • بی نام IR ۰۷:۱۰ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    شما روحانی محترم باید صبور باشید واز حق مردم در همه موارد با قاطعیت پشتیبانی کنید
  • بی نام IR ۰۷:۵۶ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    160 2
    مگر فيلتر كردن مانع ورود سم ميشود؟ شما ها بايد افكار را چنان كنيد كه در فضاي سمي انديشه ها سمي نشوند انگار مثل اين است كه ميگوييد اگه يك دزد در شهر باشد ديگر به ان شهر نبايد رفت
  • ایرانی A1 ۰۸:۱۱ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    60 3
    آقای علم الهدی بهشت و جهنم به اجبار نیست و خداوند متعال انسان را آزاد آفریده و به او اختیار داده تا از ثواب و ناثواب یکی رو انتخاب کنه شما دوستداری شربت بخوری و دیگری زهر نهایت وظیفه اصلاع دادن به شخصی است که میخواد زهر رو بخوره آنهم با دانش اینکه این زهر است و حتما طرف را میکشد .حالا بفرمایید کجای فیس بوک زهر هست و کجا به پیامبر اهانت کرده .اصولا اطلاعات شما از شبکه های اجتماعی جقدره که این جوری رای صادر میکنی ؟ به قولی بخاطر یک بی نماز در مسجد رو نمیبندن . نقد و مخالفتی که بر اساس منطق نباشه به گوش حرف شنو ترین آدم هم نمیره با تکنولوژی نمیشه مبارزه کرده ولو به زور یک روز رادیو بد بود بعد تلویزیون و بعد ویدئو
  • فروشنده vpn IR ۰۸:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۱۳
    86 3
    من از طرف صنف vpn فروشان کشور از آقای علم الهدی تشکر میکنم، باشد تا با این بیانات روشن گرانه جیب ما پر پول شود
  • مستان A1 ۰۹:۵۹ - ۱۳۹۳/۰۲/۲۳
    3 0
    به نظرشما نام خانوادگی اشو عوض نکرده؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین