کودکان غزه باز هم با صدای خمپاره بلند می‌شوند

نوار غزه باز هم هدف حملات ارتش اسرائیل قرار گرفته‌است . درست در روزهایی که جامعه بین‌المللی بیش از هر برهه زمانی دیگری باب انتقاد به عملکرد این رژیم را گشوده، دولت بنیامین نتانیاهو به راحتی ساکنان غزه را در باران حملات خود گرفته است . جنگنده‌های اسرائیلی از چهل و هشت ساعت پیش مناطق مختلف غزه را زیر باران حملات خود گرفته‌اند .
یورش به غزه از حمله جنگنده‌های اسراییلی در پی نفوذ محدود نیروها‌ی اسراییلی به شرق جبالیا آغاز شد. جنگنده‌های اسراییلی هفت حمله پیاپی را به نوار غزه صورت دادند.

نخستین حملات در نزدیکی یک کارگاه در کنار مسجد الصابرین در تل الهوی در شرق نوار غزه و دومین حمله در استان مرکزی و حمله دیگر در منطقه خالی از سکنه در شمال نوار غزه و دو حمله دیگر در اطراف مدرسه المعری در منطقه القراره و حملات دیگر در منطقه الجرادات در شرق گذرگاه رفح و نیز منطقه شعوث در نوار مرزی رفح و حمله دیگر در خطوط مرزی نوار غزه و مصر بود که طی آن دو شهروند فلسطینی شهید و شش تن دیگر زخمی شدند.
یک تونل در خط مرزی نوار غزه و مصر هم هدف حملات جنگنده های اسرائیلی قرار گرفت و در جریان آن دو شهروند فلسطینی شهید و یک تن دیگر زخمی شد. استان خان یونس در جنوب نوار غزه نیز هدف همین حملات قرار گرفت.در مقابل حملات کشورهای عربی، سخنگو ارتش این رژیم ادعا کرد که این حملات ساختمانی را هدف قرار داد که از آن برای ساخت خمپاره استفاده می‌شد.


بسیاری از تحلیل‌گران مسائل بین‌المللی،ادعا می‌کنند که حمله سال گذشته به نوار غزه برای تحریک ساکنان این کشور علیه حماس بوده است . این‌بار هم جنگنده‌های این رژیم نامه‌هایی را در مناطق مختلف نوار غزه پخش کرده و خواستار مقابله شهروندان فلسطینی با مبارزان گروه‌های مقاومت و عدم همکاری با آنها و نیز نزدیک نشدن به موانع امنیتی این رژیم در مناطق مرزی شدند.


منابع امنیتی اعلام کردند که این نامه شامل دو اعلامیه است که در یکی از آنها نسبت به مساله تونل‌های منطقه مرزی رفح و مبارزان فلسطینی هشدار داده شده و از ساکنان نوار غزه خواسته شده است که از طریق تلفن و پست‌های الکترونیکی در این زمینه اطلاع رسانی کنند.
همزمان گردان ناصر صلاح الدین، شاخه نظامی کمیته‌های مقاومت مردمی، ‌مقرهای نظامی اسراییل را در شرق نوار غزه هدف قرار داد. این گردان در بیانیه‌ای اعلام کرد که‌ مقرهای نظامی اسراییل را در مرزهای نوار غزه با بیش از 17 خمپاره هدف قرار داد.

 

 

کد خبر 35299

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین