واکنش تهیه‌کننده «خائن‌کشی» به حواشی انصراف مسعود کیمیایی از جشنواره فجر

ایسنا نوشت: تهیه‌کننده فیلم «خائن‌کشی» گفت: «با وجود انصراف آقای کیمیایی از دایره داوری جشنواره فیلم فجر و به سفارش خود ایشان، این فیلم به احترام عواملی که نزدیک به دو سال برای ساخت آن تلاش کردند، در بخش سودای سیمرغ باقی می‌ماند.»

اعلام اسامی هیات داوران جشنواره فیلم فجر و انتخاب شهاب حسینی به عنوان یکی از داوران بخش سودای سیمرغ که فیلم جدید مسعود کیمیایی هم در آن پذیرفته شده است، برای خیلی از علاقه‌مندان سینما، یادآور حاشیه‌های دو سال قبل جشنواره میان این دو سینماگر شد؛ جایی که کیمیایی با فیلم «خون شد» در بخش مسابقه‌ جشنواره حضور داشت ولی پیش از شروع این رویداد به‌خاطر برخی اتفاق‌های تلخ سیاسی و اجتماعی آن مقطع، انصراف داد و شهاب حسینی با اظهاراتی تند به انتقاد از این تصمیم کیمیایی پرداخت که آن هم با واکنش‌های مختلفی روبه‌رو شد. 

حالا دو سال پس از آن ماجرا، کیمیایی یک بار دیگر از جشنواره انصراف داده و این تصمیم او به زعم بسیاری، واکنشی به حضور شهاب حسینی در هیات داوران تعبیر شده است. 

علی اوجی، تهیه‌کننده فیلم «خائن‌کشی» در باره این اتفاق توضیح می‌دهد: «به تصمیم آقای کیمیاییِ بزرگ و دوست داشتنی به عنوان یکی از مهم‌ترین فیلمسازان سینمای ایران احترام می‌گذارم، به هر حال شأن ایشان بالاتر از قضاوت در فستیوال است و با توجه به سابقه‌ سینمایی آقای کیمیایی و این‌که جشنواره‌ فجر امسال، جشنواره‌ جوان‌هاست باید به نظر ایشان مبنی بر قضاوت نشدن در حضور جوان‌ترها احترام گذاشت.‌ البته فیلم «خائن‌کشی» به احترام تلاش و زحمت عواملش که یک سال و ۹ ماه مشغول تولید بودند، در جشنواره‌ فجر باقی می‌ماند و جناب کیمیایی هم همان‌طور که در نامه خود اعلام کردند، فقط از بخش کارگردانی انصراف دادند.»

او درباره این‌که وقتی این انصراف پس از اعلام اسامی داوران اتفاق می‌افتد، یادآور حاشیه‌های دو سال قبل جشنواره است و همین برداشت هم در میان مخاطبان، پس از انتشار نامه انصراف دیده می‌شود، توضیح می‌دهد: «قاعدتاً من نمی‌توانم نظری جدا از نوشته‌ مکتوب آقای کیمیایی داشته باشم. ایشان صراحتاً در نامه خود اظهارنظر کردند و خواننده می‌تواند تفسیر خود را داشته باشد. با این حال من به عنوان تهیه‌کننده باید پاسخگوی زحمت تمام عوامل فیلم باشم و با احترام به تصمیم این کارگردان بزرگ سینمای ایران فیلم در جشنواره باقی خواهد ماند.»

۵۷۵۷

کد خبر 355746

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • US ۰۰:۳۰ - ۱۴۰۰/۱۱/۰۹
    1 1
    ظاهرا اوجی خواست درست کنه زد ابروش هم خراب کرد!‌ اگر واقعا دلیل انصراف ایشان حضور داوران جوان است این از حفظ شان خودشان نیست بلکه از غرور بیخود ایشان است! ضمنا شهاب حسینی جوان نیست و اگر هم جوان باشد آنقدر تجربه بازیگری حرفه ای و جوایز بین المللی دارد که کیمیایی ها باید برای بازی گرفتن او در صف بایستند! در هر رشته ای ممکن است افراد پیشکسوت توسط افراد جوانتر از آنها مورد داوری قرار گیرند و این اصلا اشکالی ندارد!

آخرین اخبار