نام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با تاکیدش بر تغییر سازمان بازنشستگی و اختلافش با وزیر مافوق، بار دیگر در خبرها برجسته شده است. او از نزدیکان اسفندیار رحیم‌مشایی شناخته می‌شود.

هادی نیلی: مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی، در مصاحبه‌ای با خبرگزاری رسمی دولت گفت: در برابر خواسته های غیرقانونی مماشات نمی‌کنم.

علی ذبیحی تابستان امسال در نامه‌ای از احمدی‌نژاد به مجلس، به عنوان وزیر پیشنهادی نیرو برای کسب رای اعتماد به معرفی شد اما احمدی‌نژاد این نامه را پس گرفت تا وزارت نیرو به مجید نامجو برسد.

حالا نام مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با تاکیدش بر تغییر سازمان بازنشستگی بار دیگر در خبرها برجسته شده است. او که از نزدیکان به اسفندیار رحیم‌مشایی شناخته می‌شود و حضور او در دولت نیز به پشتوانه این رییس دفتر رییس‌جمهور پررنگ‌تر شده است.

ده روز پیش در مراسمی که در سازمان بازنشستگی برگزار شد، علی ذبیحی مشاور رئیس‌جمهور و مدیر عامل تامین اجتماعی، فرید اجلالی را به عنوان رئیس جدید سازمان بازنشستگی معرفی کرد. این انتصاب، انتقادهایی درباره صلاحیت اجلالی برای این سمت و حتی صلاحیت ذبیحی برای این انتصاب مطرح شد تا جایی که نمایندگان مجلس و مشخصا کمیسیون اجتماعی مجلس در این باره به تکاپو افتادند.

طمع به صندوق پرپول سازمان تامین اجتماعی
اما ذبیحی در گفت‌وگوی اخیرش با ایرنا، به نکته‌ای اشاره کرد که منتقدان دولت نیز بر آن دست می‌گذارند. او پرسید: به نظر شما این حجم حساسیت درباره سازمان تامین اجتماعی برای چیست؟ آیا جز این است که این سازمان یک بنگاه بزرگ درآمدزا است؟

ذبیحی خود در این باره پاسخ داده است: قطعا درآمدزایی سازمان تامین اجتماعی وسوسه‌هایی به دنبال دارد. همین وسوسه‌هاست که این روزها و بلافاصله پس از اعمال تغییرات در سازمان بازنشستگی، در برخی گروه‌ها اجماع ایجاد کرد و با اقدام های به دور از اخلاق اسلامی مانند دادگاهی کردن ذبیحی، اهداف خودشان را دنبال کنند.

منتقدان ذبیحی در نحوه مدیریت سازمان تامین اجتماعی و تغییر رییس سازمان بازنشستگی نیز بر همین نکته تاکید می‌کنند و از این که بخشی از دولت و مشخصا اسفندیار رحیم‌مشایی به در دست گرفتن مدیریت این مجموعه متمول و ثروتمند توجه خاصی دارند، ابراز نگرانی می‌کنند.

انتقادهای مجلس
در میانه هفته گذشته رئیس‌کمیسیون اجتماعی مجلس خبر داده بود که قرار است مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی به دادگاه معرفی شود. این گفته رییس کمیسیون اجتماعی، باعث شد ذبیحی در جلسه‌ای که به همین منظور در این کمیسیون برگزار شد حاضر نشود.

سلیمان جعفرزاده همچنین گفته بود که به نظر کمیسیون اجتماعی مجلس، «ذبیحی به دلیل غیرقانونی بودن اساسنامه تامین اجتماعی باید از سمت خود استعفا دهد».

نماینده ماکو در مجلس با اشاره به 2 نامه قبلی رئیس مجلس به رئیس‌ دولت مبنی بر غیرقانونی‌بودن اساسنامه تامین اجتماعی، تصریح کرد: رئیس مجلس از ما خواسته است که تکلیف این نامه‌ها را مشخص کنیم.

رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس همچنین تایید کرده بود که بر اساس شنیده‌ها، صادق محصولی وزیر رفاه وتامین اجتماعی در اعتراض به این مسائل مربوط به سازمان تامین اجتماعی، 5 روز است که سرکار حاضر نمی‌شود و به‌نوعی قهر کرده و این موضوع حتی شاید منجر به استعفای محصولی شود.

شنبه هفته گذشته یک عضو دیگر کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی با انتقاد از انتخاب فرید اجلالی به عنوان ریاست جدید سازمان بازنشستگی کشوری، از جنبه‌ای دیگر از این تصمیم انتقاد کرده و گفته بود: تصمیم مدیر عامل سازمان تامین اجتماعی در مورد انتخاب رئیس سازمان بازنشستگی کاملا اشتباه است چون این فرد هیچگونه شناختی نسبت به مسائل و مشکلات بازنشستگان ندارد.

سید جواد زمانی در انتقاد به انتخاب فرید اجلالی به عنوان رئیس سازمان بازنشستگی کشوری گفت: سوابق اجلالی بیشتر در حوزه کشاورزی است تا مدیریت اقتصادی، و انتخاب او به عنوان رئیس بازنشستگی به هیچ وجه به صلاح قشر بازنشسته نبود.

معاونت صنایع تبدیلی و امور زیربنایی وزارت جهاد کشاورزی و معاونت آب و خاک و صنایع وزیر جهاد کشاورزی نیز در سوابق اجلالی دیده می شود.

زمانی همچنین گفته بود: ذبیحی هیچگونه شناخت، آگاهی، علاقه و تلاشی برای بهبود وضعیت بیمه ای و درمانی بیمه شدگان ندارد و باید فکری اساسی در این باره اندیشید.

به خاطر منافع از دست‌رفته‌شان انتقاد می‌کنند
ذبیحی در گفت‌وگویش با ایرنا با متهم‌کردن منتقدانش در مجلس و در رسانه‌ها به «سنگ‌اندازی پیش پای دولت و توجه نکردن به رهنمودهای مقام معظم رهبری»، تصمیمش در تغییر رییس سازمان بازنشستگی را قانونی و به‌جا دانست.

با این حال مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی از موضعی دیگر در این باره توضیح داد: برخی که ترکیب شرکت‌های تابعه تامین اجتماعی را با توجه به سلیقه و منافع خود انتخاب کرده بودند، این روزها که جایگاهی در این سازمان ندارند دائم مدعی می‌شوند سازمان تامین اجتماعی بحرانی است! در حالی که منافع آنها به خطر افتاده و آنها مجبور هستند به دروغ مدعی رفتارهای خلاف قانون در تامین اجتماعی می‌شوند. ذبیحی همچنین گفت که مدیریت سالم، مطابق ذائقه این عده نیست.

ذبیحی همچنین بدون اشاره به اختلاف‌نظرش با وزیر رفاه گفت: اگر این موضوع می‌خواهد منجر به آن شود که مخالفین از آن برای تخریب دولت استفاده کنند و دولت را به چالش بکشانند، اعلام می‌کنم که همانگونه که قبلا گفته ام هیچگونه دلبستگی به پست و مقام ندارم و قطعا تنها ادای تکلیف و انجام قانون است. وگرنه بنده و جناب آقای مهندس محصولی، دو همراه و دوست قدیمی هستیم و می‌بایست مدیریت ما موجب تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و ارتقاء روند خدمت رسانی دولت شود.

کد خبر 35672

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین