اختیار تعیین قیمت و سهمیه سوخت از ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت به سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها تفویض شد.

فارس نوشت:

محمد رویانیان اظهار داشت: بسته سیاستی ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت به جهت اجرایی کردن تدابیر لحاظ شده در بطن قانون هدفمند‌ کردن یارانه‌ها در هر دو حوزه حمل و نقل درون شهری و برون شهری آماده است و به لحاظ اجرایی با هیچ‌گونه مشکلی بدین سبب مواجه نیستیم.

وی ادامه داد:معتقدم مهمترین مشکل لایحه هدفمندکردن یارانه‌ها از بی‌اطلاعی بعضی نخبگان، مسئولان و مردم و نیز عدم اطلاع‌رسانی شفاف و مطابق با نیاز جامعه نشات می‌گیرد، برای اینکه بتوانیم این طرح ملی را به سر منزل مقصود برسانیم لازم است در این خصوص رسانه‌های مکتوب و غیر مکتوب و در رأس آنها صدا و سیما ضمن اهتمام با هم و مسئولان اجرایی، سعی کنند اطلاعات مربوطه را در سطح وسیع و گسترده‌ای منتشر و موجبات تسهیل در اجرای لایحه مزبور را فراهم کنند.

وی متذکر شد: نکته حائز اهمیت این است که از امروز سه‌شنبه " بیست و دوم دی ماه 88 " هر گونه تغییر قیمت در سوخت و انرژی بر عهده این ستاد نخواهد بود چرا که بررسی لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها طی دو سال با لحاظ تمام مباحث و کشمکش‌های کارشناسی در مجلس و کمیسیون‌های ویژه مبین این امر است که ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت نمی‌تواند در خصوص تغییر قیمت سوخت و انرژی تصمیم‌گیرنده تلقی شود.

رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت ضمن تأکید بر این موضوع که از این پس این ستاد در ارتباط با قیمت‌ بنزین، نحوه آزادسازی و حتی سهمیه‌بندی، هیچ‌گونه مسئولیت و دخالتی نخواهد داشت، خاطرنشان کرد: بعد از تصویب هدفمند کردن یارانه‌ها، ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت به هیچ عنوان مسئولیت تعیین نرخ بنزین و سهمیه‌بندی بنزین توزیعی را بر عهده نخواهد داشت.

وی با اشاره به این موضوع که تمام بخش‌ها و زیربخش‌های دولت از جمله ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت تابع لایحه‌ای خواهند بود که از سوی مجلس منتشر و ابلاغ می‌شود، گفت: مردم باید آگاه باشند که مسئولیت این ستاد پیروی از قانون، تنظیم آئین‌نامه اجرایی و مدیریت بخش سوختی است و دخالتی در آزادسازی، تعیین قیمت و یا کاهش و افزایش سهمیه ندارد.

رویانیان اظهار داشت: از این تاریخ به بعد ستاد هدفمندکردن یارانه‌ها یا سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها مسئولیت و عهده‌دار تعیین قیمت نرخ سوخت، میزان سوخت سهمیه‌ای و نحوه آزادسازی قیمت‌ها خواهد بود.

وی ادامه داد: وظیفه دستگاه‌هایی اجرایی که ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت نیز در زمره دستگاه‌های مزبور است از این پس کنترل و کاهش تبعات ناشی از اجرای لایحه هدفمند کردن یارانه‌ها خواهد بود زیرا مزایا و بازخورد مدیریت صحیح و بهینه در نهایت متوجه جامعه و مردم می‌شود چرا که در چنین شرایطی مردم متحمل خسارت و آسیب‌هایی به مراتب کمتر خواهند بود.

رئیس ستاد مدیریت حمل و نقل و سوخت ضمن تأکید بر این موضوع که در صورت اجرای بهینه لایحه هدفمند کردن یارانه این امکان وجود دارد که سهمیه‌بندی سوخت حذف شود، تصریح کرد: مجلس در بررسی‌ لایحه هدفمندکردن یارانه‌ها با دو نرخی شدن بهای سوخت مخالفت کرد و آن را نپذیرفت.

کد خبر 36543

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 2
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • حسن IR ۲۱:۲۹ - ۱۳۸۸/۱۰/۲۲
    0 0
    بشه ليتري 2000تومن مسئولش ديگه معلوم نيست ديگه كيه.ديگه پس ديگه اوضاع بيريخت ميشه.ديگه مسئول بي مسئول
  • پويا IR ۰۸:۱۹ - ۱۳۸۹/۰۲/۱۵
    0 0
    كار خوبي ميكنند 2000 تومان هم كمه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین