ایسنا نوشت:

سرپرست دادسرای ویژه قتل تاکید کرد که ارتباطی بین قتل یک کارگر توسط کارگران پیمانکار خصوصی طرف قرارداد شهرداری وجود ندارد و ارتباط دادن این دو به هم، بهره‌برداری سیاسی است.

قاضی محمد شهریاری درباره چگونگی تشکیل این پرونده، گفت: شهرداری یکی از مناطق با یک پیمانکار کاملا خصوصی که از افراد بیرون شهرداری بوده‌اند، قراردادی مبنی بر جمع‌آوری پسماندها منعقد می‌کند.

او ادامه داد: مقتول که به صورت غیرمجاز پسماندها را جمع‌آوری می‌کرده با کارگران پیمانکار درگیر می‌شود و در نتیجه این درگیری به قتل می‌رسد.

سرپرست دادسرای ویژه قتل با تاکید بر اینکه افراد مذکور اصلا ارتباطی با شهرداری نداشته‌اند، گفت: درگیری این افراد با مقتول صرفا سر منافع کاری‌شان بوده است و هیچ ارتباطی بین این موضوع با شهردار یا شهرداری وجود ندارد؛ بنابراین بهره‌برداری سیاسی از این پرونده کار درستی نیست.

شهریاری گفت: حتی خود پیمانکار هم در این ماجرا نقشی نداشته بلکه کارگران او با مقتول درگیر شده‌اند و این درگیری منجر به قتل شده است.

او گفت: در این راستا چهار متهم دستگیر شده و در بازداشت هستند و تحقیقات همچنان ادامه دارد.

سرپرست دادسرای ویژه قتل تاکید کرد که در این پرونده متهم فراری وجود ندارد.

 

23231

 

کد خبر 372203

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۵:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    48 1
    قضيه را ماستمالي نكنيد،مقتول مي خواسته با پليس تماس بگيره كه به قتل رسوندنش
  • بی نام A1 ۰۵:۲۵ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    47 1
    این منافع که فرمودین، مگر به نفع کارگرها بوده که سر منافع پسماند،قتل انجام بدندچرا کارفرما نظارتی بر کار پیمانکارش نداشت،و آیا گزینش و حراست شهرداری در این موارد نظری مبنی بر تایید پیمانکار نداشتند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/
  • حداديان A1 ۰۵:۳۴ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    50 3
    خدا را شكر ، اين مشكل هم حل شد و مثل هميشه خطاي انساني عوام بوده است
  • زخم خورده شهرداری A1 ۰۶:۳۱ - ۱۳۹۳/۰۶/۰۵
    17 0
    بابا اون چهار نفرم آزاد کنید مرحوم چراغیم فک کنم خودش فوت کرده

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین