۰ نفر
۱۵ شهریور ۱۳۹۳ - ۱۲:۳۴

سایت رسمی فدراسیون فوتبال نوشت:

 هومن افاضلی، مدیر فنی تیم ملی امید درباره ملحق شدن 5 بازیکن به جمع ملی پوشان گفت: تشکر ویژه ای از مسئولین کمیته ملی المپیک دارم چرا که تمام تلاش خود را به کار گرفتند تا این 5 بازیکن به جمع ما ملحق شوند. ملی پوشان ساعت 23:00 به وقت محلی وارد چین شده و صبح فردا (16 شهریورماه) تمرین سبکی را برگزار خواهند کرد تا در طی روزهای آینده تمرینات اصلی خود را با دیگر ملی پوشان پیگیری کنند.

وی گفت: به دلیل سفر 24 ساعته تیم به کشور چین، بازیکنان صبح امروز تمرین سبکی را انجام داده و بعدازظهر نیز به همین منوال تمرینات خود را ادامه می دهند تا تمرینات اصلی بازیکنان از صبح فردا به صورت جدی آغاز شود.

افاضلی افزود: بازیکنان روز یکشنبه یک جلسه تمرین خواهند کرد، روز سه شنبه دو جلسه تمرینی در صبح و بعدازظهر تمرین خواهند داشت . هدفمان این است که با برگزاری دیدارهای دوستانه، با آمادگی کامل در رقابتهای اینچئون کره جنوبی شرکت کنیم.

251 43

کد خبر 373994

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین