به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از مرکز اطلاع رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش و پرورش، حجتالاسلام والمسلمین محیالدین بهرام محمدیان در نهمین همایش تجلیل از مولفان و پدیدآورندگان مواد و رسانههای آموزشی که درسالن اجتماعات سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی برگزار شد، اظهار کرد: فرایند تالیف کتب درسی با نیاز سنجی آغاز و با ارزشیابی به پایان می رسد که تقریبا 5 سال زمان می برد.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی گفت: درهرسال محتوای دوپایه تحصیلی را تغییر می دهیم، با این وجود هیچ یک از مراحل تالیف دچار خدشه نشده است بلکه فعالیت ها را فشرده کرده ایم.
وی ادامه داد: امسال علاوه بر کتابهای چهارم و هشتم به جهت گسترش عدالت آموزشی در راستای راهبرد کیفیت بخشی، مجلات رشد در دو موضوع دانشآموز و نوآموز تولید و برای دانشآموزان نابینا مجله صوتی ایجاد کردیم.
محمدیان با اشاره به وجود کاستی هایی درحوزه تالیف کتب درسی یادآور شد: امسال کتابهای جدیدالتألیف را برای اظهارنظر کارشناسان شورای عالی انقلاب فرهنگی، حوزه علمیه، پژوهشگاه مطالعات انسانی و برخی ائمه جمعه فرستادیم تا نقطه نظرات را درجهت افزایش غنای علمی ومتناسب بافهم دانش آموزانبه ما گوشزد کنند.
رئیس سازمان پژوهش و برنامهریزی آموزشی درخصوص خروجی نظام تعلیم وتربیت برمبنای سندتحول بنیادین، گفت: باید دانشآموزانی موحد، ایراندوست و خطرپذیر تربیت کنیم تا در عرصههای سیاسی، اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی بتوانند نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را یاری کنند.
وی با تاکید بر این که نباید زمان آموزش در بین سال تحصیلی، مخدوش شود، افزود: براساس برنامه درس ملی، ساعات آموزشی در دوره ابتدایی 925 ساعت ، متوسطه اول 1110 ساعت، متوسطه دوم 1300 ساعت و فنی و حرفهای 1480 ساعت است.
۴۷۴۷
نظر شما