گردشگری غذا، ترفند جدیدی است که در کنار مناطق تاریخی و باستانی پرو، گردشگران را به سمت این کشور می‌کشاند.

به گزارش میراث آریا،مارتین پرز، وزیر گردشگری پرو گفت: هدف ما انسجام بخشیدن گردشگری غذایی و همراه کردن آن با گردشگری تاریخی و باستانی به منظور جذب بیشتر گردشگر در سال جدید است.

وی افزود: پرو به داشتن متنوع‌ترین رژیم‌های غذایی دنیا شهرت داشته و این تنوع موجب جذب گردشگران از موزه‌ها به سمت رستوران‌های این کشور خواهد شد.

وزیر گردشگری پرو خاطر نشان کرد: تبحر و مهارت آشپزهای پرو در تهیه غذاهای متنوع در سطح آشپزهای فرانسوی، چینی و هندی است، اما کمتر گردشگری برای چشیدن طعم غذاهای پرویی به این کشور مسفارت می‌کند. اما برنامه جدید ترفند تازه‌ای را نیز برای تجربه غذاهای این منطقه درکنار بازدید از مناطق تاریخی در اختیار مسافران و گردشگران قرار می‌دهد.

گفتنی است کشور پرو از بیش از 2000 نوع سوپ و 250 پیش غذای سنتی و هزاران نوع خوراک محلی برخوردار است.

کد خبر 37876

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین