دفتر سخنگوی دولت با ارسال نامه‌ای تیتر و خبر کیهان پنج‌شنبه 93/7/17 را تکذیب کرد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل ازبه گزارش پایگاه اطلاع رسانی محیط زیست متن تکذیبیه سخنگوی دولت خطاب به شریعتمداری مدیرمسئول روزنامه کیهان به شرح زیر است. در تیتر یک صفحه اول روزنامه کیهان به شماره 20893 مورخ 93/7/17 آمده است که

«سخنگوی دولت اذعان کرد بنزین تولید داخل سرطان‌زا نیست» و در توضیح این خبر با استناد به اینکه دولت سرطان‌زا بودن بنزین تولید داخل را نفی می‌کند نتیجه‌گیری می‌شود که این پاسخ «پرونده یک سال سیاه‌نمایی علیه تولید داخلی و تشویش اذهان ‌عمومی را بست.»

ضمن تکذیب شدید این خبر، در جهت روشن شدن اذهان عمومی لازم به توضیح است که در نشست خبری سخنگوی محترم دولت در روز چهارشنبه مورخ 93/7/16 که به صورت صوتی و تصویری ضبط شده است خبرنگار محترمی با استناد به گزارش نهایی کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی در مورد آلوده بودن بنزین‌های وارداتی «یورو4» و حتی بی‌کیفیت‌تر بودن آن نسبت به بنزین‌های وارداتی «یورو2» از سخنگوی محترم دولت سوالی مطرح می‌نماید که سخنگوی محترم در پاسخ، این آلودگی بنزین وارداتی «یورو4» را نفی می‌کند و تاکید می‌کند که اگر این بنزین یورو 4 وارداتی آلوده بود، دولت آن را توزیع نمی‌کرد. بنابراین آنچه در سوال خبرنگار محترم مطرح بود آلودگی بنزین وارداتی «یورو4» بوده نه بنزین تولید داخل تا سخنگوی محترم در مورد عدم آلودگی بنزین‌های داخلی خبررسانی کند.

هر چند برخی رسانه‌های محترم به درستی این مطلب را انعکاس داده و مشخص کرده‌اند که سوال در مورد آلودگی بنزین یورو4 بوده و پاسخ سخنگوی محترم نیز در مورد نفی آلودگی مربوط به بنزین‌های وارداتی یورو 4 بوده و نیز بعضی از رسانه‌ها هم بدون درج سوال اصلی خبرنگار در مورد آلودگی بنزین یورو4، صرفا به پاسخ سخنگوی محترم مبنی بر عدم آلودگی آن اکتفا کرده‌اند، بنابراین صرفنظر از اینکه چه کسانی و با چه انگیزه‌هایی و در هر فرصتی به دنبال بستن پرونده‌ بنزین‌های آلوده هستند.

4646

 

کد خبر 380130

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۶:۵۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۰
    62 1
    نرود میخ آهنی در سنگ........
  • مهدی IR ۰۷:۰۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۰
    55 1
    عینا این تکذیبیه باید در بخشهای مختلف خبری صدا و سیما هم پخش بشه چون اونها از کیهان خوشحال تر بودن.
  • بهزاد A1 ۰۷:۰۶ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۰
    38 1
    اگه دولت با تخلفات مالي و عملياتي دولت قبل قاطعانه برخورد ميكرد اينجوري نميشد. فقط در حد حرف انتقاد ميكنن و كاري انجام نميدن
  • بی نام IR ۰۷:۰۷ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۰
    41 2
    كيهان همه حرفاش همينطوريه
  • مهدی A1 ۰۷:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۰
    47 2
    بازهم روسیاهی موند برای کیهان...
  • داود A1 ۰۷:۳۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۰
    26 2
    آخه برا چی تکذیب کردی؟ می‌گذاشتی یک کمی با خبرشون خوش باشند. تکذیبه شما را هم که براش دوباره یک مطلب چرت می‌نویسند
  • علی A1 ۰۷:۵۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۰
    32 1
    شد کیهان یه حرفی بزنه و راست باشه؟
  • مهرداد محمودی A1 ۰۷:۵۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۰
    29 1
    کاملآ مشخصه کسانی که در تولید سرطان نقش و دست داشتند و سودهای کلانی به جیب زدند مایل نیستند که پرونده به دادگاه برود. گرچه معلوم هم نیست با فشار مفسدان، در دادگاه هم درست رسیدگی شود.
  • ناشناس A1 ۰۷:۵۸ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۰
    33 1
    باز هم پخش گزینشی یک مصاحبه از طرف صدا و سیما
  • بی نام A1 ۱۴:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۰
    12 0
    کیهان و صدا سیما چرا انقد خوشحال اند؟ نکنه این وسط سودی میبرند‌؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین