آمریکا به دنبال 132 همسفر پرستار تگزاسی

مقام های بهداشتی در آمریکا در جستجوی ۱۳۲ نفری هستند که یک روز قبل از معلوم شدن ابتلای یک پرستار تگزاسی به ابولا،‌ در هواپیما با او همسفر بوده اند

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، این پرستار ۲۹ ساله به نام امبر وینسون دومین کسی است که در داخل خاک آمریکا به ویروس ابولا آلوده می شود. او سه شنبه بیمار شد.

همزمان با این تحول باراک اوباما رئیس جمهور آمریکا گفته است که خطر شیوع ابولا در آمریکا خیلی کم است.

او پس از نشستی با مشاورانش در کاخ سفید گفت که خطر ابتلای آمریکایی ها به این بیماری "خیلی خیلی کم" است اما باید راهی برای کمک بیشتر به کشورهای غرب آفریقا پیدا کرد.

امبر وینسون هم مثل نینا فم، ۲۶ ساله، جزو تیم معالج توماس اریک دانکن بود که روز هشتم اکتبر در دالاس درگذشت.

مقام های اتحادیه پرستاران آمریکا گفته است که افراد تیم معالج آقای دانکن از لباس های محافظتی کامل برخوردار نبودند و بخش هایی از پوست آنها در معرض آلودگی بود.

همزمان مدیر برنامه ماموریت سازمان ملل در امور ابولا می گوید که جهان در رقابت برای مهار این ویروس که جان بیش از چهار هزار نفر را در غرب آفریقا گرفته عقب افتاده است.

مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری های آمریکا (سی دی سی) روز چهارشنبه گفت خواهان مصاحبه با مسافران پرواز شماره ۱۱۴۳ روز ۱۳ اکتبر خطوط هوایی فرانتیر از کلیولند در ایالت اوهایو به شهر دالاس در ایالت تگزاس است.

سی دی سی گفت این اقدام به دلیل نزدیکی زمان آن پرواز که غروب انجام شد و بروز اولین نشانه های بیماری در این پرستار در صبح روز بعد لازم است.

توماس فریدن مدیر سی دی سی در یک کنفرانس خبری گفت که هر دو پرستار تگزاسی در مراحل اولیه بستری شدن آقای دانکن در بیمارستان پرسبیتریان تگزاس که "مایعات زیادی از بدنش ترشح می شد" از او نگهداری می کردند.

 

منبع: بی بی سی

4646

کد خبر 380697

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۵:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۴
    33 2
    چقدر جدي اند تو كارشون. حالا اگه ايران بود تكذيب ميكردن اصل قضيه رو.
  • بی نام IR ۰۷:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۴
    3 0
    آدم یاد سریال استرین میافته که دنبال مسافرای یه هواپیما بودن چون همه شون آلوده شده بودن و به مرور زمان تبدیل به زامبی میشدن. فصل اولش تازه تموم شده ببینین.
    • بی نام A1 ۱۹:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۴
      1 0
      ایول.من دو روز پیش دیدم.خیلی توپه سریالش.
  • فراز IR ۰۸:۲۲ - ۱۳۹۳/۰۷/۲۴
    12 1
    مگه نمیگند راه های انتقال تماس با مایعات و مدفوع شخص بیمار میباشد, مگه از طریق دست دادن و هوا این بیماری قابل انتقاله؟؟

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین