از همان اول حرف هایش با انتقاد است.انتقاد از پرسپولیس،علی دایی و البته عملکرد ضعیف دروازه بان های این تیم.او به خاطر حق آب و گلی که در پرسپولیس دارد این انتقاد ها را می کند.
صحبت از بهروز سلطانی است.پیشکسوت و دروازه بان اسبق باشگاه پرسپولیس که حالا به حمایت از عابدزاده در آمده و می گوید«وقتی علی دایی بعد از باخت مقابل شاهین می گوید بازیکنان ما مقصر نبودند و نمی خواهد بپذیرد که عابدزاده باید روی نیمکت پرسپولیس می نشست، چه باید گفت. احمدرضا آدم بزرگی است و یکی از محبوبترین بازیکنان فوتبال ما به حساب می آید به نظرم چون علی دایی هم خودش اسطوره فوتبال ما است طاقت دیدن مهره بزرگی مثل عابدزاده را ندارد .او یحیوی را آورد که خود را بزرگ نشان دهد.»
ادامه انتقاد های سلطانی مربوط به مدیریت باشگاه پرسپولیس می شود.آنجا که در حال حاضر حبیب کاشانی سرپرستی اش را بر عهده دارد.او می گوید«به نظر من کاشانی دلش برای پرسپولیس نمی سوزد. من نمی گویم کاشانی آدم خوبی نیست، وی تجربه لازم را برای ورزش ندارد و باید این باشگاه را به پرسپولیسی ها بدهد.»
نظر شما