ایسنا نوشت:

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا از بارش برف و باران در 14 استان کشور خبرداد.

سرهنگ محمدحسین حمیدی در تشریح جزئیات آخرین وضعیت راه‌های کشور گفت: برابر آخرین اخبار دریافتی در استانهای تهران، ایلام، آذربایجان شرقی، خراسان رضوی و گلستان بارش باران گزارش شده است.

او با اشاره به کندی تردد در برخی مسیرهای برفی گفت: در استان آذربایجان غربی ( محور شاهین دژ) بارش برف گزارش شده است اما سایر محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردار است.

به گفته او، در اکثر محورهای استان‌های اردبیل، البرز، ایلام، خراسان رضوی، زنجان، قم، استان مرکزی (محور فرمهین ‌اراک)، استان خراسان شمالی (محورهای بجنورد آشخانه و بجنورد شیروان) بارش باران گزارش شده است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک راهور ناجا گفت: هم اینک در استان البرز باند شمالی آزادراه کرج قزوین محدوده کرج ترافیک، نیمه‌سنگین گزارش شده است.

 

23231

 

کد خبر 383426

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
1 + 1 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 3
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۷:۴۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۱
    12 10
    ملت خوش گذران فقط همیشه مینالن که پول نداریم
  • ناصری A1 ۰۸:۲۹ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۱
    11 1
    چرا مسئولین به مشکلات اتوبان تهران کرج بی تفاوت هستند؟ اینهمه دردسر و ترافیک و آلودگی هوا در این اتوبان 30 کیلومتری کی میخواد حل بشه؟؟
  • صالح A1 ۱۰:۲۱ - ۱۳۹۳/۰۸/۱۱
    0 7
    واقعا یک سئوال دارم؟ اینهایی که ایام سوگواری سرور و سالار شهیدان ابا عبدالله الحسینع را رها می کنن و به خوشگذرانی در شمال می پردازند فردا چه جوابی در پل صراط به بی بی زهراس دارند که بدهند؟؟؟؟