به گزارش خبرآنلاین، تلاش بختیار علی در نگارش این کتاب بر این بوده است تا این اثر دریچهای به دنیای نظریات جدید در فلسفه و اندیشه معاصر باشد.
مؤلف این کتاب اعتقاد دارد یکی از مشکلات دنیای مدرن این است که نظام سیاسی و اقتصادی حاکم بر آن، غیرقابل تغییر و ابدی بهنظر میرسد. در هر سه مقاله تلاش وی بر این است تا بهدنبال خوانشهایی باشد که ما را به بیرون از نظام هدایت کنند و ما را از محاصره اکنون، اینجا و از جبر «آنچه موجود است» رهایی بخشند.
در این مقالهها سروکار نویسنده با فلسفه، جامعهشناسی و روانکاوی جدید است. در هر سه مقاله بهدنبال رویکردی است که در مخالفت و مقابله با «متافیزیک کمال» فعالیت میکند. در بخش نخست، در پی فلسفه ارنست بلوخ، جان هالوی، ژاک دریدا و اسلاوی ژیژک است که ما را به بیرون از نظام هدایت خواهند کرد.
در مقاله دوم صحبت از احتمالی میکند که در پروسه انتخاب و تصمیم فردی و اجتماعی وجود دارد و همیشه نیز وجود خواهد داشت و در بخش سوم به دنبال دیدگاههای ژاک لاکان در مورد شخصیت روانی انسان است که امکان دارد در خدمت رام نشدن و تسلیمناپذیری انسان قرار گیرند.
کتاب «آیا با لاکان میتوان انقلابی بود؟» 156 صفحه دارد و در شمارگان 1100 نسخه و با قیمت 15هزار تومان روانه بازار خواهد شد.
6060
نظر شما