تسنیم نوشت:

کولیوند با بیان اینکه انتساب مخالفت با دانش آشتیانی به یک گروه و جریان خاص سیاسی در مجلس بداخلاقی سیاسی است، گفت: آنچه مشخص است این است که اکثر نمایندگان مجلس از طیف‌‌‌های مختلف سیاسی با آقای دانش آشتیانی مخالف هستند.

جواد کولیوند عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت با بیان اینکه معرفی دانش آشتیانی برای وزارت علوم عجیب به نظر می‌رسد، گفت: مجلس شورای اسلامی به عنوان خانه ملت، خطوط قرمزی برای رای اعتماد به وزرا را دارد که از جمله این خطوط، کارآمدی، مدیریت و عدم نقش آفرینی در فتنه 88 است.

او با بیان اینکه، تفاوتی بین آقای دانش آشتیانی و گزینه‌های قبلی وزرات علوم نیست، گفت: بعید می‌دانم مجلس شورای اسلامی به آقای دانش آشتیانی رای اعتماد بدهد؛ امیدواریم دولت محترم پیام مجلس را درک و به احترام نمایندگان ملت، گزینه‌های شبیه به هم را برای وزارت علوم معرفی نکند.

کولیوند با بیان اینکه انتساب مخالفت با دانش آشتیانی به یک گروه و جریان خاص سیاسی در مجلس بداخلاقی سیاسی است، گفت: آنچه مشخص است این است که اکثر نمایندگان مجلس از طیف‌‌‌های مختلف سیاسی با آقای دانش آشتیانی مخالف هستند.
عضو فراکسیون اصولگرایان رهروان ولایت در پایان گفت: مجلس متشکل از نمایندگان مردم است و اینطور نیست که برخی خودشان را فقط منتخب مردم بدانند.

 

23231

 

کد خبر 385510

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 9
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • شایان A1 ۰۸:۵۲ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۵
    11 0
    نماینده ی کرج بهتره بجای این مسائل به فکر مشکلات وحشتناک شهر کرج باشن.
  • بی نام IR ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۵
    0 0
    ولي عملكرد و سخنان آن گروه نشان دهنده اين است كه دنبال بازي سيسيند
  • ایرانی RO ۱۰:۰۴ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۵
    0 0
    مشکل ما مردم این است که همیشه باید بین بد وبدتر انتخاب کنیم نه بین خوب وخوبتر ومتاسفانه همیشه گرفتار کشمکش سیاسی ونمایندگان مجلس و سیاسیون همیشه حقوق ملت را به منافع اختصاصی خودشان می فروشند و این بدترین کار ممکنه است که یک نماینده می تواند انجام دهد.
  • گگه IR ۱۰:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۵
    0 0
    آقای کولیوند: این عملکرد دولت نوعی مظلوم نمایی ویک نقشه برای انتخابات مجلس سال 94 می باشد.اینها منتظر مجلس مثل مجلس ششم هستند.ملت بیدارهست واجازه نخواهد داددیگر آن مجلس تکرارشود. پس شما مجلسیان هوشیارباشید.
  • بی نام A1 ۱۰:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۵
    1 3
    انتصاب نه انتساب
  • بی نام EU ۱۰:۴۷ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۵
    0 4
    اکثر مردم مخالفند.
  • بی نام EU ۱۰:۵۰ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۵
    0 0
    میشه بگید چطور شما خودتو نماینده همه طیف های سیاسی میدونی؟؟
  • بی نام IR ۱۱:۴۵ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۵
    1 0
    شما نماینده چند درصد مردم هستید
  • بابلسر RO ۲۰:۳۳ - ۱۳۹۳/۰۸/۲۵
    1 0
    واقعا باید در ایران دیکتاتوری باشه.جنبه حزب و گروه رو نداریم. مصداق این مثل که دیگی که برای من نجوشه میخوام کله سگ توش بجوشه.تو آمریکا وقتی بحث امنیت و صلاح مملکتشون باشه دو حزبی که کارد و پنیرن یکی میشن اما امان از این مجلسو نیمچه حزباشون. اصلا مهم نیست کسی که معرفی میشه دارای چه سوابق مدیریتی یا علمی است وفقط مهم برای کاسبان فتنه این است که بابت گندکاریهای آدمهای قبلی ساکت باشه. بجای اینکه پیگییر باشند که از مدیران ناکارآمد دولت قبلی نباشند دنبال پرتقال فروش هستند.ایشالا درستشون میکنیم.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین