فارس نوشت:

بخشنامه افزایش مرخصی زایمان فرهنگی زن از ۶ به ۹ ماه به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌های کشور ابلاغ شد و این طرح از اول آذر امسال اجرا می‌شود.

بخشنامه افزایش مرخصی زایمان فرهنگیان زن از سوی سید محمد بطحائی معاون توسعه مدیریت و پشتیبانی وزیر آموزش و پرورش به ادارات کل آموزش و پرورش استان‌های کشور ابلاغ شد.

در این بخشنامه آمده است: پیرو بخشنامه شماره 710.37 مورخ 1386.6.6 ، تصویر مصوبه شماره 55.19961 مورخ 1392.4.4 مجلس شورای اسلامی و تصویب نامه شماره 92091.ت 46527 هـ مورخ 1392.4.19 هیأت محترم وزیران مربوط به قانون اصلاح قوانین تنظیم جمعیت و خانواده، موضوع افزایش مدت مرخصی زایمان از 6 ماه به 9 ماه به لطف خدای متعال با توجه به فراهم شدن شرایط لازم برای اجرا از تاریخ 1393.9.1  ارسال می‌گردد.

 

 

23231

 

کد خبر 387725

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 10
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۴۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۹
    41 38
    همه امکانات برای فرهنگیان فراهم است، بیمه طلایی، بازنشستگی عالی، مقرری به موقع و اینم مرخصی 9 ماهه. حالا باز غر بزنید
    • بی نام IR ۰۹:۳۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۹
      14 27
      یه چیزی را فراموش کردین : 7 ماه کار می کنند حقوق 12 ماه را می گیرند
    • بی نام A1 ۰۹:۴۳ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۹
      27 8
      تورم 50 درصد با حقوق يك ميليون خانواده 5نفره به نظر شما كفاف زندگي ميده؟
    • احسان IR ۱۰:۳۹ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۹
      8 2
      من یه کارگرم حسابدار شرکت خصوصی با 800هزار تومان حقوق ماهانه و همسرم معلم و تفاوت حقوق خودم با اون رو میدونم زیاده و اینم میدونم که 4 الی 5 ماه در سال کمتر از من و ساعت کاریش هم روزانه کمتر از منه . اما قبول کنید سر و کله زدن با 30 الی 40 دانش آموز چه عواقبی هم در دراز مدت و هم در ساعات غیر کاری رو داره . حالا همسر من که معلم کودکان استثنائی است با 8 دانش آموز که برابر 50 دانش آموز عادیه.
  • بی نام IR ۰۹:۱۷ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۹
    12 5
    پس کارگران و کارمندان چی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
  • شهاب A1 ۰۹:۲۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۹
    30 11
    بی نام عزیز فهمیدی چی گفتی نمیدونم چند سالته مدرسه رفتی یا خیر هیچ جای دنیا درباره معلم و استادش واژه غرزدن بکار نمیبرد تنها ایران واسه معلمان زحمتکش از این ادبیات استفاده میکنند عزیزم تقصیر نداری فقر مالی فقر فرهنگی هم میاره . نمیدونی یک درس دادن چه انرژی میبره
  • بی نام A1 ۰۹:۵۴ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۹
    12 4
    پس بیچاره بیمه شده های تامین اجتماعی
  • مریم IR ۱۰:۳۶ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۹
    5 5
    چرا فقط آموزش پرورش؟؟؟؟؟ مگه زنان شاغل در سایر بخش ها که بچه دار میشن "مادر" به حساب نمیان؟؟؟
  • بانکی IR ۱۰:۴۲ - ۱۳۹۳/۰۹/۰۹
    5 7
    خانمهای بانکی چی ؟ چرا مرخصی زایمان اونا اضافه نمیشه ؟ با این همه فشار کاری و استرس
  • فاطمه A1 ۰۷:۳۸ - ۱۳۹۳/۰۹/۱۰
    8 0
    فرهنگیان زن اصلا اردواج نمیکنن چون حقوق مجردهاش بیشتر از متاهلهاست.تا چه برسه بچه دارشن.این حقیقت تلخیه.من خودم هم ازدواج نکردم تا حق عایله مندی داشته باشم.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین