خبرگزاری فارس نوشت:
مریم مراداف متخصص تغذیه با بیان این که گوجه فرنگی دارای قند، چربی، کلسیم، فسفر، آهن و ویتامینهای A ، B، C، K و پروتئین است، گفت: ویتامین A در گوجه فرنگی به مقدار فراوانی وجود دارد که برای تقویت بینایی و رشد استخوانها مفید است. به دلیل اینکه گوجه فرنگی حاوی لیکوپن است مصرف آن باعث کاهش ابتلا به سرطان لوزالعمده، دهان، مری، معده، کولون، رکتوم و پروستات میشود.
این متخصص تغذیه اضافه کرد: لیکوپن گوجه فرنگی آنتیاکسیدانی است که مانع ایجاد کلسترول بد خون میشود و به همین دلیل از بروز حملات و بیماریهای قلبی جلوگیری میکند. گوجه فرنگی طبع سردی دارد و باعث کاهش خشکی پوست میشود و تشنگی را برطرف میکند.
مراداف افزود: گوجهفرنگی به دلیل نداشتن نمک و قند غذای مناسبی برای افراد مبتلا به دیابت و فشارخون است و گوجهفرنگی به دلیل داشتن فیبر و مواد قندی کم در کاهش وزن افراد مؤثر است. افرادی که از رژیم غذایی خاصی پیروی میکنند، میتوانند از گوجه فرنگی استفاده کنند.
وی گفت: گوجه فرنگی باعث خنثی شدن نیترات و نیتریتهای موجود در کالباس، سوسیس و غذاهایی که دارای مواد افزودنی هستند میشود.
نظر شما