یک متخصص تغذیه گفت: گوجه فرنگی به دلیل داشتن لیکوپن از حملات و بیماری‌های قلبی پیشگیری می‌‌کند.

خبرگزاری فارس نوشت:

مریم مراداف متخصص تغذیه با بیان این که گوجه فرنگی دارای قند، چربی، کلسیم، فسفر، آهن و ویتامین‌های A ، B، C، K و پروتئین است، گفت: ویتامین A در گوجه فرنگی به مقدار فراوانی وجود دارد که برای تقویت بینایی و رشد استخوان‌ها مفید است. به دلیل اینکه گوجه فرنگی حاوی لیکوپن است مصرف آن باعث کاهش ابتلا به سرطان لوزالعمده، دهان، مری، معده، کولون، رکتوم و پروستات می‌‌شود.

این متخصص تغذیه اضافه کرد: لیکوپن گوجه فرنگی آنتی‌اکسیدانی است که مانع ایجاد کلسترول بد خون می‌شود و به همین دلیل از بروز حملات و بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌‌کند. گوجه فرنگی طبع سردی دارد و باعث کاهش خشکی پوست می‌شود و تشنگی را برطرف می‌کند.

مراداف افزود: گوجه‌فرنگی به دلیل نداشتن نمک و قند غذای مناسبی برای افراد مبتلا به دیابت و فشارخون است و گوجه‌فرنگی به دلیل داشتن فیبر و مواد قندی کم در کاهش وزن افراد مؤثر است. افرادی که از رژیم غذایی خاصی پیروی می‌کنند، می‌توانند از گوجه فرنگی استفاده کنند.

وی گفت: گوجه فرنگی باعث خنثی شدن نیترات و نیتریت‌های موجود در کالباس، سوسیس و غذاهایی که دارای مواد افزودنی هستند می‌شود.

کد خبر 38958

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • NEDA.HELIA IR ۲۲:۱۴ - ۱۳۸۹/۰۷/۲۹
    1 0
    مطلب خیلی خیلی خوبی است مخصوصا برای ما دیابتی ها از شما بی نهایت سپاسگذارم.ندا.هلیا

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین