به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛مجمع روز شنبه فدراسیون فوتبال در حالی برگزار شد که فارغ از حاشیه های ریز و درشت آن،نکته ای که قابل تامل است این است که چرا سجادی بدون اینکه گزارش مالی را ببیند در این جلسه شرکت کرده بود؟
معاون ورزش حرفهای و قهرمانی وزیر ورزش و جوانان که در مجمع امروز ایرادات زیادی را به گزارش ارائه شده بودجه سال 92 و 93 می گرفت در بخشی از حرف هایش گفت:«گزارش مالی اشکالات و ابهامات زیادی دارد که خوب بود ابتدا درباره آنها در جلسات هیات رییسه فدراسیون فوتبال بحث میکردید و پس از رفع ابهامات به جلسه مجمع آورده میشد.»
معاون وزیر که حتی به تعداد صفحات گزارش های مالی هم ایراد گرفت و عنوان کرد که نقصی در تعداد صفحات وجود دارد در حالی این حرف ها را به زبان آورد که تقریبا یک ماه پیش مازیار ناظمی مدیر روابط عمومی وزارت ورزش عنوان کرده بود آنها گزارش ها را به صورت کامل در اختیار دارند و حسابرس ها مشغول بررسی آن هستند.این حرف را دقیقا مناف هاشمی معاون مالی و برنامه ریزی وزیر ورزش هم تایید کرده بود.او که جمعه شب مهمان برنامه ورزش و مردم بود در این برنامه عنوان کرد که مشغول حسابرسی هستند و این حسابرسی تا پایان دیماه به پایان می رسد.»حال نکته اینجاست که ایراداتی را به گزارش ها گرفته بود چرا خودش قبل از اینکه وارد مجمع شود گزارش کاملی که ناظمی و هاشمی از آن حرف زده اند را مطالعه نکرده بود؟
این اتفاق در حالی افتاد که در بخش دیگری از مجمع امروز رییس هیات فوتبال خراسان با ارائه گزارشی به علی کفاشیان یک پیشنهاد را مطرح کرد .پیشنهادی که باعث شد تا کمیته رفع ابهام صورت های مالی با رای اکثریت اعضا ملغی شود.او گفت:«در کمیته ای که برای رفع ابهام های مالی تشکیل شده،ابهامات برطرف نمی شود.پیشنهاد می دهم که سه ماه دیگر مجمع فوق العاده برگزار شود.در مدت این سه ماه هم به صورت شفاف همه چیز بررسی شود و گزارش ها به صورت مکتوب ارائه شود.»
این پیشنهاد باعث شد تا کمیته رفع ابهام صورت های مالی ملغی و رسیدگی به حساب های فدراسیون به هیات رییسه داده شود و هیات رییسه تا دو ماه آینده گزارش نهایی را ارائه کند و پس از آن مجمع فوق العاده تا سه ماه دیگر برگزار شود.قرار است در مجمع فوق العاده سه ماه آینده ابهاماتی نظیر پول هایی که به استقلال و پرسپولیس داده شده است،ساختمان های دو باشگاه،بدهی های حق عضویت بعضی از باشگاه ها،چک های بی محل بعضی مدیران تیم های لیگ دسته دومی و ...مورد بررسی قرار بگیرد.
251 41
نظر شما