رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا درحالی هنوز ایران را صاحب شانس میزبانی جام ملتهای 2019 می داند که خود علی کفاشیان خیلی امیدی به این اتفاق ندارد.

مهدیه جباری: شیخ سلمان رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا می گوید ایران هنوز شانس دارد تا میزبان جام ملتهای آسیا باشد. این درحالی است که در ایران هیچ کس امیدی به این اتفاق ندارد. 3 ماه دیگر در مقر کنفدراسیون فوتبال آسیا در مالزی درباره انتخاب میزبان بازی های 2019 تصمیم نهایی را می گیرد. جایی این اتفاق می افتد که ایران هم یکی از شانس های میزبانی است. ایران اما تقریبا باور کرده که شانسی در رقابت با دو رقیب عربی خود ندارد. درحالی که پیشتر هم کفاشیان و هم دیگر مسئولان فوتبال آسیا اعلام کرده بودند عربستان از میزبانی بازی ها انصراف داده است ، شیخ سلمان هنوز این کشور را صاحب شانس می داند. در رقابت بر سر میزبانی گفته می شود امارات بیشتر از هر کشور دیگری صاحب شانس است. این کشور که در جنگ قدرت کشورهای عربی برای رسیدن به کرسی ریاست ای اف سی قربانی پیمان مشترک شیخ احمد کویتی و بن علی اردنی شد تا رقابت را به شیخ سلمان واگذار کند حالا باید دوباره دلجویی شود. به همین دلیل هم هست که می گویند این کشور به میزبانی بازی های 2019 می رسد تا دلجویی از یوسف سرکال اتفاق افتاده باشد. 

امارات برای میزبانی بازی های جام ملتهای آسیا در سال 2019 با گروهی قرارداد بسته است که میزبانی برزیل را برای جام جهانی 2014 انجام دادند. آنها که پرواز مستقیم به همه کشورهای آسیایی دارند ، به تازگی ورزشگاه جدیدی را در شهر ابوظبی کلنگ زدند که پیشرفته ترین ورزشگاه دنیا خواهد شد. این کمپ قرار است توسط خانواده آل مکتوم ساخته شود و ورزشگاه خانگی باشگاه منچستر سیتی در آسیا باشد! 

این تنها بخشی از برنامه ریزی های اماراتی ها برای میزبانی بازی های آسیایی است. عربستانی ها هم که مشکل ورود بانوان به ورزشگاه های شان را دارند و تا به حالخودشان به دلیل مسائل و شئونات مذهبی درخواست میزبانی های مهم آسیایی را نداده اند ، برای ساختار سازی ساخت چند ورزشگاه جدید را در دستور کار قرار داده است. 

در سوی دیگر ایران که برای میزبانی این بازی ها 6 شهر را به کنفدراسیون فوتبال آسیا معرفی کرده است. تلاش زیادی برای میزبانی انجام نداده است. کفاشیان در این باره می گوید:« بار آخری که آنجا بودیم و در جلسه با مسئولان کگمیته اجرایی حرف زدیم ، تاکید کردم ما مثل کشور امارات تجهیزات نداریم. پرواز مسقیم نداریم و شاید کلاس برگزاری مسابقات مان مثل آنها نباشد. ولی با مسیری که در پیش گرفتید هیچ وقت فوتبال آسیا توسعه پیدا نمی کند چون کلا 5 یا 6 کشور داریم که می توانند چنین هزینه هایی داشته باشند. البته ما نیاز به حمایت بیشتری از داخل کشور داشتیم که این اتفاق باید بهتر می افتاد. راستش الان هنوز شانس داریم اما شانس مان خیلی کمرنگ شده است.من تنها در فدراسیون فوتبال نمی توانم با دولت های کشورهای امارات یا عربستان رقابت کنم .باید یک همدلی ملی به وجود می آمد و کتفدراسیون فوتبال آسیا این حمایت ملی را پشت سر ما می دید.»

او درباره رای اعضای کمیته اجرایی گفت:« به نظرم اگر همین حالا با اعضای فعلی کمیته اجرایی رای گیری میزبانی را انجام بدهند ، شانس ما برای رسیدن به میزبانی بیشتر باشد. چون من با خیلی از اعضا رایزنی کردم. مثلا خیلی از کشورهای شرقی رای شان به سمت ما خواهد بود. ولی حالا باید نشست و دید چه اتفاقی می افتد. اگر ابزار و امکانات ملاک انتخاب شان باشد ما کمترین شانس را داریم اما اگر هواداران ، کیفیت بازی ها و توسعه فوتبال آسیا را در نظر بگیرند شانس ما بالا می رود.»

4141

کد خبر 393148

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 13
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • آرشام IR ۰۹:۳۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
    33 25
    حاجی همیشه تنها
  • مجي بلا IR ۱۰:۴۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
    52 7
    تو تنها نيستي خدا يارته اون مهربونه ...
  • بی نام IR ۱۰:۵۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
    196 9
    چهار تا هتل و ورزشگاه درست حسابی ندارید اونوقت میخواد میزبانی رو بدن به شما
    • بی نام GB ۱۱:۲۷ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
      118 6
      تا وقتی خانمها اجازه ورود به ورزشگاها را ندارند به ما هیچی نمی دهند
    • بی نام RO ۱۲:۰۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
      59 4
      بحث تماشاگرهارویادت رفت....
    • فرخ A1 ۱۳:۲۲ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
      67 5
      با کدوم امکانات میخواهیم میزبان باشیم
  • اشکان IR ۱۱:۲۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
    61 4
    بی خیال آقای کفاشیان مارو رنگ نکن با چه امکاناتی میخواهی میزبانی را بگیرید بجز ورزشگاه آزادی چند تا ورزشگاه درست و حسابی دارید
  • موج A1 ۱۲:۴۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
    127 4
    یه زمانی در حدی بودیم که میخواستیم المپیک برگزار کنیم. ولی الان ته تهش میتونیم یه چهار جانبه بذاریم با افغانستان و ترکمنستانو فلسطین. اونم اگه فلسطینیا کنسلش نکنن
  • بی نام IR ۱۳:۴۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
    40 4
    تو این اوضاع اقتصادی؟
    • بهنام A1 ۱۷:۲۴ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
      22 3
      اگه اوضاع اقتصاديمون بده چرا فصلي حداقل يك ميلياردي به اين بازيكنا ميدن كه اصلاً نميدونن فوتبال چيه، اگر واقعاً اوضاع اقتصادي بده با بازيكن حداكثر 150 ميليون تومان قرارداد ببندند نه اينكه يه ميليارد، اگر هم بازي نيمكنه بازي نكنه،بره اگه كاره ديگه اي بلده انجام بده، اين بازيكنا يكيشون به خاطر دل من و شما فوتبال بازي نميكنن،بازي ميكنن تا جيبشون پر شه بازي ميكنن چون هيچ كار ديگه اي بلد نيستن، من موندم اگه اين فوتبال نبود اينا چي ميشدن، راستش اوضاع اقتصادي براي من و شما بده نه براي اين آقايون. اگر پولي كه به اينها ميدن رو صرف قرارداد با لاماسياي اسپانيا يا امثال اون كنن كه بازيكن برامون پرورش بده هزاران برابر سود كرده و ميدونيم چيزي بدست آورديم نه اينكه به بازيكني كه ارزش رو نداره يه ميلياردي ب
  • شایان A1 ۱۷:۲۱ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۲
    27 3
    حالا کم مونده به بهانه این پول بیشتری از این ملت بگیرن و خونشون بیشتر شیشه کنن
  • بی نام A1 ۲۲:۵۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۴
    2 0
    يعنى اهواز با وجود داشتن 2استاديوم درجه 1 الغدير و اختصاصى فولاد اهواز نميتونست جزوه 6 شهر کانديد شدخ باشه ؟
  • جواد IR ۱۸:۱۲ - ۱۳۹۳/۱۱/۰۳
    0 1
    هم خود ملت هم دولت و هم فدراسیون فوتبال به این امر ناامیدن خیلی جالبه ۱۰۰٪عربستانه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین