عربستان یکی از رقبای ایران برای گرفتن میزبانی جام ملت های 2019 آسیاست.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ مصاحبه اخیر شیخ سلمان، رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا نشان می دهد که ایران برای گرفتن میزبانی جام ملت های 2019 باید علاوه بر امارات، با عربستان هم رقابت کند. شیخ سلمان در مصاحبه اخیر خود گفته که عربستان هم گزینه میزبانی جام ملت های 2019 است. این در حالی است که مدتی پیش، زمانی که مهلت ارسال مدارک برای نامزدهای میزبانی جام ملت های 2019 به پایان رسید، خبری از مدارک عربستانی ها نشده بود و با این حساب این کشور خود به خود از چرخه رقابت کنار می رفت.
همان زمان بود که ایران تنها رقیب خود برای کسب میزبانی را امارات می دید. اما حالا شیخ سلمان مصاحبه ای انجام داده که نشان می دهد عربستان هم شانس کسب میزبانی را دارد. حالا این سوال ایجاد می شود که چرا عربستان با وجود عدم ارسال مدارک، همچنان نامزد میزبانی شناخته می شود؟ پاسخ این سوال را می توان در کم کاری ایران و امارات برای پیگیری درخواست میزبانی جست و جو کرد.
کنفدراسیون فوتبال آسیا زمانی که دید عربستان مدارک درخواست میزبانی را ارسال نکرده، قید این کشور را زد و نام آن را از لیست نامزدها خارج کرد. اما پس از آن ایران و امارات هم پیگیری جدی و مستمری در مورد درخواست میزبانی نداشتند و همین باعث شد کنفدراسیون متوجه شود که ایران و امارات احتمالا مشکلاتی برای گرفتن میزبانی دارند یا اینکه اصلا انگیزه آن ها برای کسب این میزبانی کافی نیست.
به همین دلیل کنفدراسیون فوتبال آسیا مجددا با عربستان وارد مکاتبه شد و این کشور هم اعلام کرد که همچنان می تواند نامزد کسب میزبانی باشد. شیخ سلمان هم به همین دلیل نام این کشور را به عنوان گزینه میزبانی مطرح کرد. حالا کنفدراسیون فوتبال آسیا به راحتی می تواند بهانه بیاورد که به عربستان مهلت داده تا مدارک مورد نیاز خود را تکمیل کند. عربستان هم در صورتی که انگیزه کافی برای کسب این میزبانی را داشته باشد، می تواند به خواسته خود برسد چراکه ایران برای گرفتن میزبانی با مشکلاتی مواجه است و از طرفی امارات هم به طور جدی خواستار میزبانی جام ملت های 2019 نیست.
43 43

کد خبر 393523

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 4
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • مهربان A1 ۱۲:۳۰ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۴
    45 11
    میزبانی مهم نیست داشتن تیم قوی مهم است
  • محمود NL ۱۳:۴۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۴
    35 3
    اینطور نیست دوست عزیزی که این مطلب را نوشتی.اولا شیخ سلمان رابطه خوبی با خاندان سعودی دارد و در انتخابات کنفدراسیون اسیا از نظر مالی و ساپورت های دیگری را از عربستانی ها داشته دوما سعودیها و اماراتیها به هیچ وجه علاقه مند نیستند ایران میزبان باشد سوما لطفا نگاهی به کمک های مالی عربستانی ها به کنفدارسیون اسیا بیندازید. لطفا به مردم امید میزبانی ندهید چون اقای کفاشیان قادر به انجام هیچ کاری از جمله لابی گری و صحبت کردن با دیگر کشور های اسیایی نیست. این مسله در حد دولت میباشد و سفرای محترم ایران با تشکر امیدوارم نظر من را چاپ کنید
    • حامی A1 ۱۸:۲۳ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۴
      43 0
      بحث لابی گری و اینا به کنار.حق اوناس میزبان باشن نه ما.چی دارم ؟ ورزشگاه درست و حسابی چمن درست و حسابی ؟تو برگزاری بازیهای لیگ به اصطلاح برترمون موندیم اون وقت میخوایم میزبانی به این بزرگی و بگیریم و این یه ذره آبرو رو هم ببریم ؟
  • جانباز A1 ۱۹:۵۶ - ۱۳۹۳/۱۰/۱۵
    4 1
    بخاطراینکه توکشورشون هیچکس دشمن فوتبال نیست وباهم تلاش میکنند که تیمشون سربلندباشه

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین