یکی از نگرانی های موجود در کشور افزایش آسیب های اجتماعی در میان قشر جوان است.بررسی آسیب های اجتماعی و چگونگی مداخلات پیشگیرانه در این قشر از جمله دانشجویان می تواند بستر لازم را برای افزایش شاخص های سلامت روانی اجتماعی در این گروه فراهم کند.

دبیر کمیته علمی ششمین همایش ملی آسیب‌های پنهان در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، منطقه کردستان، اظهار کرد: ششمین همایش ملی آسیب‌های پنهان، 21 اردیبهشت ماه سال آینده در سنندج برگزار می‌شود.
حسن موسوی چلک با اشاره به اینکه این همایش با محوریت «زیست دانشجویی» برگزار می شود، افزود: ششمین همایش ملی آسیب‌های پنهان در محورهای دانشجو، مشکلات عاطفی (افسردگی، اضطراب، خودکشی) و آسیب‌های اجتماعی؛ دانشجو، پیشگیری از سوء مصرف مواد مخدر و مواد و روانگردان و آسیب‌های اجتماعی و دانشجو، رسانه، شبکه‌های اجتماعی و آسیب‌های اجتماعی برگزار می شود.
وی ادامه داد: همچنین از دیگر محورهای این همایش می‌توان به دانشجو، مسئولیت‌پذیری اجتماعی و آسیب‌های اجتماعی، دانشجو، زندگی خوابگاهی و آسیب‌های اجتماعی؛ دانشجو، هویت دانشجو و آسیب‌های اجتماعی؛ دانشجو، روابط نامتعارف و آسیب‌های اجتماعی؛ دانشجو، وندالیس و آسیب‌های اجتماعی و دانشجو، روایت تجربه زندگی دانشجویی و آسیب‌های اجتماعی اشاره کرد.
دبیر کمیته علمی ششمین همایش ملی آسیب‌های پنهان تصریح کرد: در این همایش سعی بر آن است که بررسی کنیم چگونه می‌شود از آسیب‌های اجتماعی در قشر دانشجو پیشگیری کرد و یا اگر به دلیلی دانشجو درگیر آسیب‌های اجتماعی شد مداخلات و حمایت‌های اجتماعی چگونه باید باشد.
وی عنوان کرد: فراخوان ششمین همایش ملی آسیب‌های پنهان از طریق سایت همایش به نشانی http://www.jdkurd-slsp.ir قابل رویت می‌باشد و علاقمندان می‌توانند آثار خود را در چارچوب محورهای تدوین شده به دبیرخانه همایش ارسال کنند.
موسوی چلک با تاکید بر اینکه در این همایش فقط باید اصل مقالات ارسال شود و چکیده و یا خلاصه مقاله مورد داوری قرار نمی‌گیرد، اعلام کرد: همچنین مقالات ارسالی نباید در هیچ همایش دیگری شرکت داده شده باشند.
وی در ادامه با اشاره به اینکه مهلت ارسال آثار تا یک ماه قبل از برگزاری همایش خواهد بود، بیان کرد: کسانی که مایل به شرکت در همایش هستند می توانند آثار و مقالات پژوهشی خود را هرچه زودتر به دبیرخانه همایش ارسال کنند تا فرصت بهتر و بیشتری برای داوری آثار آنها وجود داشته باشد.
دبیر کمیته علمی ششمین همایش ملی آسیب‌های پنهان با عنوان اینکه نتایج نهایی همایش از طریق دبیرخانه به اطلاع شرکت کنندگان خواهد رسید، عنوان کرد: پذیرش مقاله در این همایش به صورت سخنرانی، ارائه پوستر و یا چاپ در مجموعه مقالات همایش آسیب‌های پنهان خواهد بود.
وی در ادامه خاطرنشان کرد: در صورتی که مقالات ارسالی ارتباطی با محورهای جشنواره نداشته باشد و یا از کیفیت محتوایی لازمه برخوردار نباشند پذیرفته نخواهند شد.
موسوی چلک در پایان یادآور شد: ما معتقدیم برگزاری این همایش فرصت‌های خوبی را ایجاد کرده تا یافته‌های جدید در حوزه زیست دانشجویی جمع آوری شود و بدون شک این یافته‌ها در برنامه‌ریزی‌های مرتبط با حوزه زیست دانشجویی مورد استفاده قرار خواهد گرفت.
منبع:خبرگزاری ایسنا/24/10/93 کد خبر: 9310-14890-5 كد خبر

 

 

 

کد خبر 395311

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =