نخجوانی رییس سازمان هواپیمایی کشوری درباره‌ اخبار منتشره در برخی سایت‌ها مبنی بر درگیری فیزیکی روز گذشته وی با مدیرعامل شرکت هواپیمایی تابان در مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: سوء تفاهمی پیش آمد؛ امروز صبح صورت یکدیگر را بوسیدیم و هیچ مساله‌ای از این بابت نیست.

به گزارش ایسنا وی درباره‌ی اظهارات مدیرعامل شرکت هواپیمایی تابان و انتقاد وی از اظهارات مسوولان سازمان هواپیمایی کشوری در زمینه سانحه دیروز فرودگاه مشهد، گفت: ایشان نظرشان را گفته‌اند و ما هم نظرمان را عنوان کرده‌ایم که نهایتا بررسی‌ها کامل و علت سانحه اعلام می‌شود.

نخجوانی درباره‌ی این انتقاد مدیرعامل شرکت هواپیمایی تابان که سه فروند هواپیمای بوئینگ MD که شش ماه قبل برای جایگزینی توپولوف‌های این شرکت خریداری شده اما هنوز وارد نشده است و دچار بروکراسی اداری و مدیریت‌ها شده، اظهار کرد: با توجه به اینکه سن هواپیماهای وارداتی بالا بود، کار بررسی آنها طول کشیده و کارشناسان باید ابتدا مدارک این پرونده‌ها را آماده می‌کردند.

رییس سازمان هواپیمایی کشوری افزود: نهایتا کارشناسان در حال اعزام برای بررسی هواپیماها هستند تا در صورت تایید آنها اگر مطابق شرایط و مقررات سازمان هواپیمایی کشوری باشد، به کشور وارد شوند.

معاون وزیر راه و ترابری سن ناوگان وارداتی را زیر 1995 میلادی عنوان کرد و درباره‌ی اینکه طبق مصوبات سازمان هواپیمایی کشوری ناوگان وارداتی باید بالای 1995 میلادی باشد، گفت: با توجه به اینکه شرکت‌ها از نظر مالی امکان خرید هواپیماهای نوتر را ندارند، ملاک تصمیم در واردات هواپیما را شرایط فنی آن قرار دادیم و برای واردات هواپیما به کشور به‌جای اینکه سن کارخانه‌ای را در نظر بگیریم، برحسب شرایط فنی تصمیم خواهیم گرفت.

کد خبر 39754

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 5
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • کلیم IR ۲۱:۵۹ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۵
    0 0
    نگرانی ما از این بابت بود که این دو همدیگر را نمی بوسیدند و همچنان قهر می ماندند ولی بحمدالله همه چیز ختم به خیر شد خداوند را به خاطر این اتفاق میمون شاکریم !
  • بدون نام IR ۰۹:۳۹ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۶
    0 0
    شما نان به قرض هم مي دهيد ومشكلي نيست بد بخت مردمي كه به دلگرمي شما سوار هواپيما مي شوند
  • بدون نام IR ۱۲:۵۵ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۶
    0 0
    متاسفانه سازمان هواپیمایی کشوری که متولی ایمنی پرواز است هیچگونه مسئولیتی را به عهده نمیگیرد و فقط سوانح را بررسی میکنند در صورتی که یکی از مقصرین اصلی خود هواپیمایی کشوری است که مجوز پرواز به این شرکت ها میدهند
  • شهروند IR ۱۰:۰۸ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۷
    0 0
    آقاي نخجواني خودت مي دوني چه مشكلاتي داري و جقدر از شما ناراضي هستند . امتحانش مجاني يه آمار بگير در سازمانت ببين چقدر طرفدار داري اگه به 2 رقمي رسيد اسمم رو عوض مي كنم . راستي اين اتفاقات آه كسايي كه اخراجشون كردي بدون دليل براي اينكه فاميلات رو بياري........
  • سيلي خورده IR ۱۳:۵۶ - ۱۳۸۸/۱۱/۰۷
    0 0
    دو معجزه در اين واقعه بود يكي نجات مردم كه واقعا از سوختگي هاي كشنده جان به در بردند و دوم اين كه نخجواني فوق ليسانس حقوق است و احتمالا در پاسخ اين كه چرا سيلي زدي خواهد گفت كه حقش بود چون اين جواب اوليه كساني است كه بدون ترس و با پشتگرمي كامل كسي را سيلي مي زنند كه مي دانند از خودشان ضعيف تر است و كاري ازش بر نمي آيد.كاش مدير تابان جواب سيلي ايشان را نمي داد و ايشان را به خدا واگذار مي كرد. خدا به داد مردم فلكزده برسد با اين مديران اهل گفتگو و چالش.

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین