به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، علیرضا رضاداد دبیر سی و سومین جشنواره فیلم فجر با بیان این مطلب که افتخار داریم در سالروز پیروزی انقلاب اسلامی ایران در خدمت شما هستیم و جشنواره را با نام پیامبر اکرم (ص) آغاز کردیم، گفت: فردا جشنواره را با نمایش فیلم محمد (ص) برای منتقدان به پایان می رسانیم.
وی ادامه داد: به حکم مسئولیتی که بر عهده داشتیم، تلاش کردیم و وظیفه خود می دانیم که سینمای ایران به دور از ناملایمات باشد و خدا را سپاس می گوییم که جشنواره ای با شکوه به اندازه قامت سینمای ایران برگزار شد. تلاش کردیم که جشنواره همراه و همدل با سینما و سینماگران باشد.
رضاداد خاطرنشان کرد: سینمای ایران در آستانه تحول و بلوغ است. از همه فیلمسازان و هیات انتخاب و داوری و خصوصا مجید مجیدی سپاسگذارم که فضای جشنواره را با عطر پیامبر (ص) عطرآگین کرد.
دبیر سی و سومین جشنواره فیلم فجر در پایان سخنانش بیان کرد: امیدوارم با حضور سینماگران جوان و مستعد که دست پروده پیشکسوتان هستند، این راه ادامه پیدا کند تا سینمای ما به قله پیروزی برسد.
5757
نظر شما