به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، سالها از آغاز روابط دیپلماتیک بین ایران و لهستان میگذرد؛ کشوری که سهم مهمی در فیلمهای خسرو سینایی برعهده داشته است. سینایی در سال ۱۳۸۷ موفق به دریافت نشان ویژه کشور لهستان از سوی رییسجمهور این کشور برای ساخت فیلم «مرثیه گمشده» شده بود.
وی تا به حال در فعالیت های فرهنگی بسیاری با کشور لهستان همکاری کرده است. شاید بتوان گفت این هنرمند در لهستان هم مانند ایران پرکار و پرطرفدار است و از این روست که وقتی سمینار بین المللی «تاریخ و تحولات سینمای لهستان» به همت فیلمسازان مستقل این کشور برگزار میشود، بخشی از سمینار به فیلمشناسی و انتقال تجربیات این فیلمساز ایرانی اختصاص داده میشود.
سینایی پس از نمایش فیلم «جزیره رنگین» در کاخ قدیمی زامِک در شهر پوزنان لهستان گفت: «برایم خیلی جالب بود که بیشتر تماشاگران که عموما فیلمسازان جوان بودند از من میپرسیدند چگونه میتوان به جزیره هرمز رفت؟»
کارگردان این فیلم معتقد است «جزیره رنگین» سبکی از مستند داستانی است که در حال رواج در بسیاری از کشورهاست. او توجه فیلمسازان جوان به مستند داستانی را نویددهنده ساخت فیلم های قابل تامل در این حوزه میداند.
این نمایش اولین سفر «جزیره رنگین» به خارج از مرزهای ایران پس از نمایش در سی و سومین جشنواره فیلم فجر بود.
سینایی از قصد خود برای ارائه این فیلم در جشنواره های خارجی خبر داد که البته هنوز قطعی نشده است.
5858
نظر شما