تمام کارت های پایان خدمت قدیمی ابطال شدند/ فرصت برای تعویض با کارت هوشمند باقی است

ایسنا نوشت:

جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا از اتمام اعتبار کارت‌های پایان خدمت قدیمی خبر داد.

سردار ابراهیم کریمی در این باره گفت: بر اساس اعلام قبلی تمامی کارت های پایان خدمت قدیمی کاغذی تنها تا پایان سال 93 اعتبار داشته و با آغاز سال جدید از درجه اعتبار ساقط می‌شوند.

کریمی با بیان اینکه کلیه کارت‌های معافیت کاغذی نیز از مدتی قبل باطل شده بودند، گفت: از امروز اول فروردین به بعد دیگر هیچ یک از کارت های معافیت و پایان خدمت قدیمی اعتبار ندارند و خدماتی به دارندگان این کارت ها داده نخواهد شد.

جانشین رییس سازمان وظیفه عمومی ناجا با بیان اینکه روند تعویض کارت های قدیمی پایان خدمت و معافیت قدیمی همچنان ادامه دارد، گفت: افرادی که هنوز نسبت به تعویض کارت خود اقدام نکرده‌اند، می بایست هر چه سریع تر به یکی از دفاتر پلیس +10 مراجعه کرده و نسبت به ثبت درخواستشان اقدام کنند.

کریمی ادامه داد: پس از ثبت درخواست متقاضیان در بیش از 95 درصد موارد، ظرف مدت یک ماه تا یک ماه و نیم کارت هوشمند برای متقاضیان صادر خواهد شد.

به گفته وی امکان جعل کارت های جدید هوشمند سربازی وجود ندارد.

 

45231

 

کد خبر 405491

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بهروز A1 ۱۶:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۱/۰۱
    11 0
    این اقدامها فقط برای پول گرفتنه.وگرنه دولت موظف هست کاملا مجانی این اقدامات را انجام بده بخصوص برای اونایی که خدمت سربازی رفته اند

آخرین اخبار