جزئیات تازه از واژگونی اتوبوس مسافران هواپیمای مشهد به ساری/ صحبت‌های مدیرکل حراست شرکت هواپیمایی

اتفاق تلخ هواپیمایی ماهان در پرواز مشهد به ساری، حالا وجهه دیگری به خود گرفته است.

به گزارش «خبرآنلاین» از خراسان رضوی، مدیران هواپیمایی این مساله را به گردن نگرفته و معتقدند خود مسافرین درخواست اتوبوس برای رفتن به ساری کرده‌اند.
مدیرکل حراست ماهان: سفر زمینی انتخاب مسافران بود
مدیرکل حراست ماهان با تشریح جزئیات پرواز مشهد-ساری این شرکت هواپیمایی که به دلیل شرایط نامساعد جوی مجبور به فرود در مهرآباد شد، گفت: «فرودگاه گرگان آن ساعت برای پذیرش پرواز آماده نبود، در مهرآباد هم مسافران خود خواستند با اتوبوس به ساری بروند اگرنه پیشنهاد ما پرواز دیگری بود.»
«حمیدرضا خاندانی» به فارس» گفت: «پرواز شماره 1020 هواپیمایی ماهان با هواپیمای BAE146 در تاریخ 31 فروردین ماه 94 طبق برنامه با 51 مسافر بزرگسال و 3 مسافر خردسال در ساعت 23:34 از مشهد به سمت ساری پرواز می‌کند.»
وی با اشاره به بروز شرایط نامناسب جوی در فرودگاه ساری گفت: «خلبان هواپیمای مذکور پس از رسیدن به آسمان ساری دو بار طرح تقرب به فرودگاه را طبق استانداردها و دستورالعمل‌های پروازی انجام می‌دهد، اما به علت کمبود دید ناشی از شرایط نامناسب جوی موفق به فرود در این فرودگاه نمی‌شود.»


مدیرکل حراست ماهان افزود: «خلبان این پرواز 20دقیقه روی آسمان شهر ساری دور می‌زند تا شاید شرایط مناسبی برای فرود رخ دهد و یا اینکه میزان دید افزایش یابد؛ از ساعت 50 دقیقه بامداد تا 1:10 دقیقه بامداد روز اول اردیبهشت‌ماه روی آسمان ساری دور می‌زند، اما شرایط دید با وجود روشن بودن چراغ‌های باند کافی نیست و خلبان طبق دستورالعمل فرودگاه مهرآباد را انتخاب می‌کند.»
خاندانی افزود: «مهر کنسلی روی بلیت همه مسافران این پرواز زده شد و در سیستم کنسلی ثبت شد و مقرر شد پول بلیت به مسافران برگردانده شود. شرکت هواپیمایی ماهان هم تلاش کرد برای رفاه حال مسافران این پرواز، اولین پرواز خود را که ساعت 5:50 بامداد روز اول اردیبهشت‌ماه به سمت مشهد بود به شماره پرواز 1067 برای این مسافران درنظر بگیرد؛ به مسافران اعلام کردیم هر کس مایل بود می‌تواند با همین پرواز به مشهد برگردد که یکی از مسافران اعلام آمادگی کرد و با همان پرواز به مشهد برگشت.»
مدیرکل حراست ماهان افزود: «مابقی مسافران اعلام کردند که مایل هستند به ایستگاه مقصد (ساری) برگردند؛ در این راستا به آنها اعلام شد که اولین پرواز ماهان از تهران به ساری در ساعات پایانی روز دوم اردیبهشت‌ماه‌ انجام می‌شود و مسافران می‌توانند‌ با این پرواز به ساری برگردند و یا اینکه تلاش می‌کنیم با پروازی جایگزین به ساری برگردند.»
وی بیان کرد: «سه نفر از مسافران این پرواز از همان فرودگاه مهرآباد خودروی دربستی گرفتند و با هزینه ماهان به ساری اعزام شدند؛ چهار نفر از مسافران پرواز انصراف خود را اعلام کردند و تلاش کردیم برای مابقی مسافران دو دستگاه اتوبوس تهیه کرده و آنها را به ساری اعزام کنیم.»


مدیرکل حراست ماهان گفت: «نزدیک‌ترین پایانه به فرودگاه مهرآباد پایانه غرب بود که تلاش کردیم دو دستگاه اتوبوس از این پایانه تهیه کنیم، اما به دلیل اینکه این پایانه در آن ساعات شب تعطیل بود، پایانه مهرشهر کرج جایگزین پایانه غرب، صورت‌وضعیت مسافر را صادر می‌کرد، بنابراین دو دستگاه اتوبوس اسکانیا یکی متعلق به شرکت سیر و سفر و دیگری متعلق به تعاونی شماره 7 رشت برای اعزام مسافران آماده شدند.»
خاندانی اضافه کرد: «ظاهراً یکی از این اتوبوس‌های اسکانیا در مسیری که جاده شیب زیادی داشته است، سرعت داشته و زیاد از ترمز استفاده می‌کند که سیستم اخطار ترمز اعلام خطر می‌کند، اما راننده توجهی نمی‌کند و پس از مقداری سیر با سرعت زیاد، به گاردریل برخورد کرده و سپس واژگون می‌شود.»
مادر یکی از حادثه دیدگان: دخترم بلیت هواپیما تهیه کرده بود
مادر یکی از حادثه دیدگان واژگونی این اتوبوس با بیان اینکه دخترم بلیت هواپیمای مشهد به ساری را تهیه کرده بود، گفت: «اصلا تصور نمی‌کردم که به جای هواپیما، مسافر اتوبوس باشد. مسئولان فرودگاه و شرکت هواپیمایی باید پاسخگوی خانواده‌های داغدار و دردمند باشند.»

کد خبر 410915

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام A1 ۰۸:۳۰ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۴
    2 0
    «عتقدند خود مسافرین درخواست اتوبوس برای رفتن به ساری کرده‌اند. » و «اگرنه پیشنهاد ما پرواز دیگری بود» خوب وقتی بلیت هواپیما توسط شرکت ها به چند نفر فروخته می شود و با این همه تاخیر در پروازها، مگر این مسافران می توانستند به امید پرواز بعدی باشند؟ این هم از آن حرف ها بود، آقای مدیر.

آخرین اخبار