تعداد کشته شده های زلزله نپال چنان که پیش بینی میشد از مرز 500 نفر گذشت ، همزمان در این کشور سه روز عزای عمومی اغلام شد.

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، نپال برای قربانیان زلزله روز شنبه این کشور که در آن بیش از ۵ هزار نفر جان خود را از دست داده اند سه روز عزای عمومی اعلام کرده است.

سوشیل کویرالا نخست وزیر نپال می گوید که دولت هرچه در توان دارد برای مقابله با این بحران انجام می دهد، اما ابعاد فاجعه در حدی است که رسیدگی به آن خارج از توان دولت است.امدادگران هنوز برای کمک رسانی به نواحی دورافتاده هیمالایا در تلاش هستند.

بارندگی شدید وضعیت صدها هزار نفر که در هوای آزاد چادر زده اند را بدتر کرده است.

نپال

سازمان ملل متحد تخمین می زند که ۸ میلیون نفر در ۳۹ ناحیه در اثر آن زلزله ۷.۸ ریشتری آسیب دیده اند که بیش از یک چهارم جمعیت است.بیش از ۱۰ هزار نفر هم مجروح شده اند.


نخست وزیر نپال ضمن اعلام سه روز عزای عمومی در کشور گفت که فقدان تجهیزات و خدمه ماهر بدان معنی است که "به درخواست ها برای نجات که از هرگوشه بلند می شود نمی توان پاسخ داد."

منبع: بی بی سی

4646

کد خبر 412374

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

نظرات

  • نظرات منتشر شده: 1
  • نظرات در صف انتشار: 0
  • نظرات غیرقابل انتشار: 0
  • بی نام IR ۰۵:۱۷ - ۱۳۹۴/۰۲/۰۹
    4 0
    هر چی سنگه ماله پایه لنگه.... ببین چه بلایی سر مردمان فقیر و بیچاره اومد از چاله به چاه افتادند

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین