یک عضو اتاق بازرگانی تهران به اظهارات یوسفیان ملا،نماینده مردم آمل در مجلس شورای اسلامی مبنی بر تخطی اتاق بازرگانی از قانون و وجود باند بازی و انحصار طلبی پاسخ داد.

پدرام سلطانی عضو هیئت نمایندگان اتاق ایران و بنیانگذار اتحادیه صادر کنندگان فرآورده های نفتی به می گوید:«هیچگونه محدودیتی در اتاق ایران مبنی بر تاسیس اتاق بازرگانی برای شهرهای با صلاحیت وجود ندارد و بازرگانان شهر های مختلف تا زمانی که درخواست خود را به اتاق ایران ارسال نکنند ما نمی توانیم اقدامی در این زمینه انجام دهیم.»

آقای سلطانی اظهارات نماینده آمل در خصوص مشکلات موجود در اتاق برای تاسیس اتاق بازرگانی در شهر های دیگر را که بارها در رسانه ها انعکاس یافت را شنیده اید . نظر شما در این خصوص چیست ؟

ادعاهایی از جمله انحصار طلبی و باند بازی در اتاق ایران ادعایی بی اساس است و می توان گفت این امر ناشی از عدم شناخت افراد از ضوابط و مقررات حاکم بر اتاق است و اتاق بازرگانی ایران در صورت اثبات صلاحیت شهرها برای داشتن اتاق از این امر استقبال می کند .

بازرگانان یک شهر چگونه می توانند برای تاسیس اتاق در شهر خود اقدام کنند ؟

متقاضیان در شهر های مختلف ابتدا باید تقاضای خود را به صورت رسمی با امضای بازرگانان موجود در آن شهر در قالب درخواست نامه کتبی به اتاق ارسال کنند و تمایل خود را برای این امر به اتاق بازرگانی ایران اعلام کنند تا بررسی ها برای تایید صلاحیت آنان آغاز شود .

در قانون اتاق های بازرگانی چه شرایطی برای تاسیس اتاق پیش بینی شده است ؟

طبق قانون هر شهری که 50 بازرگان با کارت بازرگانی در خود داشته باشد می تواند برای تاسیس اتاق بازرگانی مستقل درخواست دهد و البته باید گفت حضور این 50 بازرگان کافی نیست و باید درخواست خود را به اتاق ایران با امضای این بازرگانان به صورت کتبی اعلام کنند.

آیا در اتاق ایران محدودیتی برای تاسیس اتاق های جدید وجود دارد ؟

هیچگونه محدودیتی در اتاق ایران مبنی بر تاسیس اتاق بازرگانی برای شهرهای با صلاحیت وجود ندارد و بازرگانان شهر های مختلف تا زمانی که درخواست خود را به اتاق ایران ارسال نکنند ما نمی توانیم اقدامی در این زمینه انجام دهیم،در ضمن اتاق ایران بارها در خصوص تاسیس اتاق در کرج پیشنهاد داده و متذکر شده که در صورت تمایل بازرگانان کرجی از این امر استقبال می کند .

چه شروطی لازمه تاسیس اتاق است ؟

دو پیش شرط مهم در صدور مجوز تاسیس اتاق برای هر شهری وجود دارد که در صورت تحقق این دو شرط جواز تاسیس اتاق برای آن شهر صادر می شود ؛آنها عبارتند از : 1. بازرگانان متحد شوند ودر خواست بدهند و در آن امضای نمایندگان و شماره کارت بازرگانی آنان آورده شود 2.همه اعضا متعهد شوند که از پس هزینه های جانبی اتاق برآیند و بتوانند هزینه های جاری آنرا تامین کنند.زیرا می توان گفت برخی از اتاق ها وجود دارند که از پس تامین هزینه های جاری خود بر نمی آیند و این هزینه می افتد بر دوش اتاق ایران و در حال حاضر بخش عمده ای از درآمد اتاق ایران صرف کمک به اتاف های ضعیف تر می گردد که این امر در بلند مدت موجب تضعیف اتاق ایران می گردد.در صورت اثبات صلاحیت شهر ها ، اتاق ایران از تاسیس اتاق برای شهر ها استقبال می کند و هر گونه ادعا مبنی بر انحصار طلبی و باند بازی در اتاق ایران را بی اساس می داند.

کد خبر 41253

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین