مذاكرات غيرمستقيم ايران و آمریکا

احمدی نژاد در مصاحبه تلویزیونی خود با بیان اینکه امواج همه دست خداست گفت در بین این هیاهو جنس صدور انقلاب ما جنس نور و نسیم است. او در ادامه توضیحاتی درباره هدفمند کردن یارانه ها داد.

*هدفمند کردن یارانه ها کار پرحجمی است که انرژی زیادی از دولت می برد.

*قبل از این دولت اختیار مطلق به دولتها می دادند ولی به دلایلی شرایط را مناسب نمی دانستند و هدفمند کردن یارانه ها عملی نشد.

*لایحه تغییراتی کرد. برآوردی که داشتیم این بود که نیمی از توان دولت را داشته باشیم اما پیچیدگی و محدودیت ایجاد شد. الان برآورد داریم که باید دو،سوم توان دولت را بگذاریم قبلا تمام سازمان دهی ها را انجام داده بودیم و الان باید تغییراتی ایجاد کنیم؛ بنا داریم به گونه ای حرکت کنیم که مشکلی پیش نیاید.

*برداشتن وزنه ها از اقتصاد و پای مردم تا جایی که مردم ایران دنیا را بگیرند هدفمان است و این شدنی است.

*در طول تاریخ بشر مردمی به خوبی مردم ایران در روی کره زمین زندگی نکرده اند.

*بحث حذف یارانه ها مطرح نیست بلکه یارانه ها می خواهد برگردد و به جیب مردم برود. تعبیر به خونریزی و جراحی نمی کنم اگر می خواستیم حذف یارانه کنیم خونریزی بزرگ بود.

*اسراف و مصرف در کشوربالاست. ما زیاد مصرف و کم تولید می کنیم واتلاف هم داریم و بازدهی سیستم ها پایین است و زمینه سرمایه گذاری محدود شده است.

*دولت برنامه ریزی کرده تا صنعت سیستم هایش را در حوزه انرژی اصلاح کند.

*سال 88، 20 هزار میلیارد هزینه عمرانی کردیم.

*معادل کشورهایی که حجم اقتصادی 5 برابر ماست انرژی مصرف می کنیم.

کد خبر 41575

برچسب‌ها

خدمات گردشگری

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
0 + 0 =

آخرین اخبار

پربیننده‌ترین